Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanser hastasıyım süreli sağlık raporu verildi!?

udevecili

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
71
Herkese merhaba
Kanser hastasıyım ve bu sebepten dolayı böbreğimin tamamı alındı. Rapor olarak yüzde 64 verildi. Ama 5 yıl süreli verilmiş. Mevzuat gereği tedavisi tamamlanmamissa ve azalma görülecekse süreli verilir diyor. Ben cerrahi tadavimi oldum ve normal başka bir tedavi seçeneğim yok. 5 yıl sonrada minumum bu durumda olucam. Bu durumdan daha az bir durumda olamam. Rapor süresi normal mi itiraz etmem gerekir mi ?

merhaba 2004 yılında bir çok rahatszılığım vardı %72 sürekli verildi.2014 yılında kanser oldum 4.evre sonra metastaz ama aklıma raporu yenilemek gelmedi.ta ki 2 yıl öncesine kadar gittim rapor yeniledim neticede tedavisi yok ama bana 2 yıllık verdiler.3 ay önce tekrar yenilemeye gidince süreö doldu diye bana 5 yıllık verdiler .dedim ki kanserimin tedavisi mi bulundu "yok" ilacı mı çıktı bilmiyorum" yok" ben kübaya bile gitmek için başvuru yaptım küba sağlık bakanlığı kanserinizin cinsinde olumlu bir etki şimdiye kadar gözlemlemedik bu yüzden gelmenize ve aşıyı olmanıza gerek yok denildi küba sağlık bakanlığı tarafından.yani tedavim yok yok yok yok yok yok ....diğer hastalıklarım da kalıcı yani tedavisi yok sağırlık körlük gibi eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......AMA 5 YILLIK VERDİLER MALİYE DE 5 YIL DEDİ.BEN BEDDUA EDİYORUM ZİRA O KURUL EZİYETİ ÇEKİLİR BİŞEY DEĞİL BEN HER HASTALIĞIM İÇİN HER DOKTORA GÖRÜNMELİYİM.sorunuzun cevabı bu .ama her hastane aynı değil inanın .

Büyük geçmiş olsun arkadaşlar.ama şuna inanın raporunuz mutlaka sürekli olarak donuşecektir bu şekil kontrollü gelmeyecektir buna inanin

mevzuatta hastalığın iyileşme ihtimali varsa süreli verilir. eğer aynı ve daha kötü olacaksa sürekli verilir deniyor. mevzuata uymak zorundalar. yarın itiraz edicem.

merhaba,
onkolojide ilk 5 yıl %60, 5 yıldan sonra ise sürekli %40 oluyor (tabi başka rahatsızlıklarınız yoksa ve remisyondaysanız). muhtemelen 2. raporunuz süresiz 40 + organ kaybı oranı olarak devam edecek.

@udevecili

Bende diyaliz hastasıyım romotoid atrid hastasıyım iki kalçada protezim var sureli rapor verildi ne diyesin böyle doktorlara

Üst Alt