Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanser sebebiyle süreli verilen raporu süresize çevirebilir miyim?

Kagn2023

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba bende şuan aynı durumdayım kanser hastasıyım fakat 5 yıl süreli yüzde 60 rapor verdiler tazminat süreli olduğu için ödeme yapmıyor sürekliye çevir dediler başka hastalıklarımda var 60 oranı alırken onlara girmemiştim hastane yanlış yönlendirme yaptı gerek yok zaten 60 alıcaksın diye… şimdi 6 ay bitti ben başka hastaneden randevu alıp tekrar heyete çıkıcam acaba sürekliye döner mi? Kanserin yanında tansiyon,psikiyatri,fizik tedaviye de giricem… yardımcı olursanız sevinirim

Buarada vergi indiriminden yararlanıyorum vergi dairesi sevkte verebiliyormuş…yani itiraz hakkım geçti ama 6 ay doldu diye tekrar başvuru yapmaya karar verdim belki sürekliye döner diye… hastanedeki tanıdıklarım olmaz diyor ama ben şansımı denemek istiyorum tazminatımı 4 buçuk yıl sonra almak zorunda kalıcam çalışırken kanser oldum ve hayat sigortam var

Bende de organ kaybı var bende uğraşıcam teminatımı almak için…

merhaba,
tazminat hayat sigortası mı ? bunun için bildiğim her firmasnın tehlikeli hastalıklar kategorisi mevcut tanı aldığınızda bile malul olacak kadar değil tazminat almalıısnız.onkolog formu dolduruyor patoloji ve iğer tanı tedavi ameliyat raporları ekleniyor vs bu ise lütfen sigorta poliçenizi dikkatle okuyun sonra sigottalar birliğine şikayet edin.
bana da 2 yıl süreli verildi yürürlükte olmasa bile el altından bu şekilde emirler yağdırılmış ve kanserlilere süreli veriliyor ben mi bulmadım şifayı ilavı mı çıktı onu bende bilmiyorum.
amacınız sürekli rapor ise sakın psikiyatri karıştırmayın direk süreli olur
zaten kanser tanısı alna en düşük %40 olmak zorunda.

Merhaba evet hayat sigortası bu ayrıca tehlikeli hastalık teminatı 2023 te eklendi maalesef sürekli rapora dönmeden alamıyorum bende diğer hastalıklarımıda katıp tekrar kurula çıkmaya karar verdim valla zaten psikiyatri tedaviside görüyorum yani onu da katıcam sürekli olsun yeterki ama siz direk süreli olur demişsiniz

Kagn2023 geçmiş olsun.onkoloji hastalarında yönetmeliğe göre hastalık remisyonda iken ilk 5 yıl için %60 5 yıldan sonrası için %40 oran veriyorlar. Bundan dolayı saba raporu 5 yıllık süreli vermişler.Ywnlı vergi indirimi ne müracaat edersen sürekli gelme ihtimali yüksek.yrni rapor çıkartacak olsanda psikiyatri den akacağını oranda süreli verilir.bilgin olsun.Yeni raporda yine onkolojidrn %60 verirler ve 5 yıl b4lkide 2 yıl verirker belli olmaz.serekliye dönmesi için 5 yılı geçmesi gerekir yönetmelik neyse onu uygular heyetteki doktorlar. Ha şöyle bir durum var her halükarda yüzde kırk oran alıyorsun bu hastalıktan kronik hastalık.dirrk %40 verip sürekli verilse rapor olmazmı olur.Amq bunksr yönetmeliğe gire hareket ediyor lar.Brnce sen bu durumu baş hekimin yada yardımcı ile görüşmede fayda var Durumunu anlat tekrar heyete girsem sürekli verirsiniz iz de %40 oran olarak de

Çok teşekkürler… evet 40 verseler sürekliye dönse kronik sonuçta ben şansımı deneyeceğim tekrar heyete çıkacağım şuan tansiyonumu kontrol altına almaya çalışıyorlar bu süreç bitsin tekrar şansımı deneyeceğim ayrıca ben diğer hastalıklardan girmedim umuttepe yanlış yönlendirdi gerek yok denildi halbuki tansiyon,boyun fıtığı,psikiyatriden de girebilirdim belki süreli de olsa oranım yüksek olucaktı vergi indiirimim şuan 2.derece aldım ama süreli

psikiyatri karıştırma sakın o zaman kesin yine süreli verirler

Üst Alt