Merhaba bende şuan aynı durumdayım kanser hastasıyım fakat 5 yıl süreli yüzde 60 rapor verdiler tazminat süreli olduğu için ödeme yapmıyor sürekliye çevir dediler başka hastalıklarımda var 60 oranı alırken onlara girmemiştim hastane yanlış yönlendirme yaptı gerek yok zaten 60 alıcaksın diye
şimdi 6 ay bitti ben başka hastaneden randevu alıp tekrar heyete çıkıcam acaba sürekliye döner mi? Kanserin yanında tansiyon,psikiyatri,fizik tedaviye de giricem
yardımcı olursanız sevinirim
Buarada vergi indiriminden yararlanıyorum vergi dairesi sevkte verebiliyormuş yani itiraz hakkım geçti ama 6 ay doldu diye tekrar başvuru yapmaya karar verdim belki sürekliye döner diye hastanedeki tanıdıklarım olmaz diyor ama ben şansımı denemek istiyorum tazminatımı 4 buçuk yıl sonra almak zorunda kalıcam çalışırken kanser oldum ve hayat sigortam var
Bende de organ kaybı var bende uğraşıcam teminatımı almak için
Buarada vergi indiriminden yararlanıyorum vergi dairesi sevkte verebiliyormuş yani itiraz hakkım geçti ama 6 ay doldu diye tekrar başvuru yapmaya karar verdim belki sürekliye döner diye hastanedeki tanıdıklarım olmaz diyor ama ben şansımı denemek istiyorum tazminatımı 4 buçuk yıl sonra almak zorunda kalıcam çalışırken kanser oldum ve hayat sigortam var
Bende de organ kaybı var bende uğraşıcam teminatımı almak için