Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanser tanısı ile emekli olan eşim kontrol muayenesine çağırıldı..?

Evahavva

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam eşim ameliyat sonrası overca 2.derece kanser ve 1. derece rahim kanseri (birbirinden ayrı) sonuçlar çıktı kemoterapi 6 seans aldı, lenf bezlerini rahim ve yumurtalıkları almışlar.
Konu şu ilk rapor %87 verildi ve 18 ay geçici malüllük aylığı bağlandı sonra sgk bir yazı göndermiş bize elimize geçmedi eski adrese göndermişler onu öğrendim tekrar sevk alıp sağlık kuruluna girecek sorum şu bilen arkadaşlara :
Kurul bu durumda %60 verirmi, ayrıca omurilik eğriliği de mevcut hastalığı var
Ve hastalığı atak yapmadı bu dönemde kontrolleri devam ediyor her üç ayda bir

Son düzenleme:
%40 dan aşağı verilmez ancak kemoterapi ilaçlarının etkisi kalıcı bir hastalığa ya da sakatlığa sebep oldu mu?
örnek ben sağır oldum yan etki olarak ve polinöropati çıktı bunlara ek puan aldım gibi

siz omurilik eğriliği ile de ilgili ortopedi için heyet sırasında görüşün elinizde bunu ispatlar tanı-çekim-mr varsa götürün.
ameliyat raporları -güncel testler ne var ise elinizde dosyada sırası ile klasöre koyun düzenli bir şekilde gidin.
iyi günler

Merhaba,
-18 ay geçici “malullük aylığı” ile “malulen emeklilik aylığı” aynı şey midir?
- farklı ise aylık maaş hesapları farklı mıdır?

- 18 ay geçici malüllük aylığı alabilmek için malulen emeklilik başvurusundaki iZlenecek süreç mi işler( sgk sevk yazısı- devlet hastanesi sağlık kurulu- %60 iş göremezliğin tespitinin sgk sağlık kurulunca onaylanması- 4a emeklilik onayı vb)

Teşekkürler

Üst Alt