29mart2023 unkapani SSK bilgisi /Kanser olunca 5yili geçse bile hastane puan kirmiyor rapor kolay çıkıyor ama yetmiyor.2008 öncesi sonrası tablosuna göre prim ve sene sayıları var ve en önemlisi, SSK hastane raporu deil,vergi indirimi belgesindeki orana göre emekli yapıyor .başvuru sırasında prim ve sene dolsa bile! Yinede 1 gün önce bile ise girsen,çalışıyor olmam lazım , çünkü vergi dairesiden aldığın formu o anki işveren dolduruyor ,sen o form+ kurul raporu ile vergi daire veriyorsun.Ankaradan gelen vergi indirim belgesi Orana göre ,hepsini alıp aşk gidiyorsun.
ozetle ben 5 bin günüm 18 yilim ve %40 kanser raporum olmasına rağmen ,şuan çalışmadığım için basvuramiyirum ,
diyelim işe girdim ,işveren dolduracak ,Ankara'ya gidecek ,vergi indirimi %40 altında gelirse emekli olamam, Ankara sağlık raporuna göre karar vermiyor,ve raporda 1 yıl süreli yazıyor emekli olsam da 1 yıl sonra muayne kontrol yazıyor ..
ozetle ben 5 bin günüm 18 yilim ve %40 kanser raporum olmasına rağmen ,şuan çalışmadığım için basvuramiyirum ,
diyelim işe girdim ,işveren dolduracak ,Ankara'ya gidecek ,vergi indirimi %40 altında gelirse emekli olamam, Ankara sağlık raporuna göre karar vermiyor,ve raporda 1 yıl süreli yazıyor emekli olsam da 1 yıl sonra muayne kontrol yazıyor ..