Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanser ve çoklu hastalıklarla alınabilecek rapor oranı nedir?

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
21
merhaba arkadaşlar annemde meme kanseri vardı kötü huylu kütle alındı kemoterapi gördü sonra rutin kontolleri var ayrıca işitme kaybı var, safra kesesi apandis ameliyatları var kronik astım vs ve 70 yaşında işitmeden %40 var kanser ve yaş eklenince ötv siz araç alabilirmiyiz sizce %90 olur mu

Geçmiş olsun.Onkolojiden tahmini %60 alır. 60 Yaş üzeri olduğu içinde %10 oran alır.Baltazar formülü ile hesapl ama yaparsın İnternet üzerinden

fenerliyizz
kimisi %80 aldım demiş kanserden ekstra apandis safra kesesi de alındı değecekse uğraşalım diyoruz onuda yormak istemiyoruz boşa

Hako2424
hala aaktifseniz bana ulaşır mısınız

Kemotarapi gördüysen %40 onkolojiden alırsın . %20 olan oran mevzuat değişikliği ile beraber %40 çıkarıldı. Vergi indirimi için prim günün ve şartların yeterliyse emeklisin , hayırlı olsun...

muhendis3232 %90 oran almanız için.
Onkoloji %80 verse %40 baska rahatsızlıktan var diyorsun,%10 da 60 yas üstü olduğu için oran alır.Baltazar hesaplaması ile toplamda %89.2 eder.onkoloji dokturunlq görüş derim verecegi orana göre hareket et.Benin mevzuata göre bildigim onkoloji hataları remisyonda ise hastalığı ilk 5 yıl için %60, hastalık olguları devam ediyorsa zaten bu oran daha yüksek olur.Geçmiş olsun. Dokturu ile görüşmekte fayda var

Üst Alt