merhaba ben rapor aldım , en son metastaz üzerinden 3 sene geçmesine rağmen 2 yıllık verdiler itirz etsemde memura hayır dediler kesitirp attılar. ben iyileşmiyorum hatta gideek kötüleşiyorumm neden 2 yıl. cevap mantıklı yok mevzuat gösterin yok.ama artk git gel dayanacak hal,m kalmadı 90 üstü olunca pes ettim. ayrıca elimde onlarca test mr pet patoloji olmasına rağmen ilk engelli raproumun yarısı olan hastalığıma ve alen aktif ilaç kullandığım ölümcül diğer hastalğıma oran vermediler.özel hastanedeki doktorum şok geçirdi bugün gitmiştim nasıl olabilir diye koskoca prof kadın anlayaamdı ...işte budur ...bu süreçlerin mağduru oluyorum şimdi raporluydum ama 2 seen sonra yaşarsam 1 ay süren bu süreç için ben işyeriden nasıl izin alacağım? bari kanser bari benim gibi 4.evre hastalara acıyın ...ben devlet hastanelereine sürekli gitmek zorunda olanala sabır diliyorum. allah hepimize şifa versin.
ismailruzgar :
tavsiyem:işitme için kesinlikle kkb işitme testi olacaksın kemoterapi nedenli deyip
üroloji kesin git
onkoloji zaten kesin git %20 iyileşse bile verilmeli,
dıştan ameliyat izi varsa estetik cerrahi de git (bana demediler yönlendirme yapmadılar meğer alabilirmişim) %5 bile olsa git uğraş
göğüs hastalıkları -eğer cerrahi de varsa göğüs cerrahisi kesin git (kkb yönlendirecek sanırım)
bence psikoloji hiiiiiç deme direk süreli verirler
bütün bunlardan kaç alırsın inan bişmiyorum her hastane farklı her doktor farklı...göğüs kafesim bboydna boya kesin açık ameliyat oldum bana puan vermedi.eskidendi o dedi.halbuki estetik cerrahiye git deseydi ama demedi.KORONA zamanı doktorlar konuşmaya tenezzül etmiyor.hatta 3 metre öteden bakıyorlar.elimde tomarla evrak var bakan yok! ben çok kötü bir deneyim yaşadım.
dediğim şeyleri yapın.
çınlama için de üzgünüm çok pahalı işitmre cihazları var azaltabiliyor ama abim özellikle yıllardır çare arıyor bulamadı