Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanserin yanı sıra kol ve bacakta da aksama var. Özür oranı ne olur?

ali_123

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler benim öğrenmek istediğim konu özür raporları bu konuda hastaneden hastaneye farklılık gösterebiliyor mu çünkü annem meme kanseri idi ameliyat oldu sağ göğsü alındı tedavi oldu ama metastaz yaptı boyun bölgesine şuan tedavi görüyor ama yıllardır iyileşme olmadı ilerleme de yok şükür ama 21 günde kemoterapi almaya gidiyor

şimdi benim öğrenmek isteediğim anneme onkoloji 80 oran verdi ama şu maddeyi anlamadım "Malign transformasyon gösteren benign tümörler: Primer tümörün sebep olduğu veya bu tümöre yönelik tedavi sonrasında gelişen doku veya fonksiyon kayıplarında Özür Oranı genel hükümler bölümünde belirtilen miktarlara net % 20 ilavesi ile bulunur. Ancak bu gruptaki hastalar yılda en az bir kez metastaz ve nüks açısından değerlendirilerek klinik evre ve fonksiyon kaybı değişimi olup olmadığı tespit edilmelidir."

yani burdaki 20 oran mevcut 80 in üzerine baltazar yöntemi ile eklenecek oran mı yoksa farklı bişey mi

bir de annemin ameliyattan sonra sağ kolunu normal kullanabiliyor tutma gibi ama kesme olsun yani günlük işlerinin çoğunda bu kolunu kullanmaıyor buna oran verilir mi

bir de dizlerinde sorun var uzun süre yürüyemiyor sanırım bu kanser illeti dizlerinide vurdu yani yürüyüşü düz zeminlerle sınırlı burdan da oran gelirmi

bir de annemin kilosu 107 boy 155 obezitelik durumu var burdan kaç oran gelir
tansiyon hastası sürekli raporlu kullandığı ilaç var bunlarla kaç oran gelir yardımcı olmanız mümkün mü.

Üst Alt