Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanuni Sultan Süleyman Eğ. ve Ar. Hastanesi'nden engelli raporu almak hakkında

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
633
Reaksiyonlar
363
Kanuni Sultan Süleyman eğitim ve araştırma hastanesi nden ENGELLI RAPORU alan var mı.

Kanuni Sultan Süleyman eğitim ve araştırma hastanesine müracaat etmiştim vergi indirimi için tüm evraklarımı topladıktan sonra 16 aralık a randevu verdiler 10 doktor muayene etti kan ve idrar tahlili aldılar.Herkes o kadar iyiydiki tek bir ters insana rastlamadım.Tahlillerimin sonucunda protein kaçağı tespit edildi.Zaten doğuştan sol böbrek küçük sağ böbrek de sistin taşı var daha geçen kış 2 büyük ameliyat oldum şimdi yine dolmuş 3 ameliyat daha dediler anca temizlenir miş.Aynı zamanda da bipolar hastasıyım 1.5-2 yıldır yine o hastanede rakibim yapılıyor.Sonuç nefroloji %40 üroloji % 30 verdi psikiyatri de %40 vereceğini ima etti ama erraka yazmadın Bakalım 22 aralıkta kurula giriyorum heyecanla bekliyorum sonucumu.Bu siteyi kuranlardan Allah razı olsun ben tüm yapmam gerekenleri burdan öğrendim.

Hangi branştan gireceksiniz sağlık kuruluna. Engelli raporu alacaksınız sanırım.

Üst Alt