Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kanunlardaki açıklıklar ve istedikleriniz..?

PİSİ

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba site sakinleri, kanunlarda eksik gördüğünüz açıklıkları buraya yazarsanız benimkilerle birlikte bir dosya halinde yetkililere bildirmek istiyorum olaki işe yarar bir sonuç elde ederiz.

kanun bizdeki açığı yakaladı kardeşim vergi indiriminden yararlanmayanı emekli etmiyor 2008 öncesi raporluların hepsi madur oldu benim gibi bundan haberi olmayanlar geçmiş ola

mevzuat diyor ki iş kazası ve meslek hastalığı olanlardan muayne ve ilaç katılım payı alınamz diyor. ama kurum alıyor oysa sut de alınamaz diyor

kanber bey halk bankasının tamamen kamuya ait olmadığını ekler geçen 2 hafta önce beni iş görüşmesine çağırdıklarını da eklerim. he eğer ki halk bankası kamuysa ve engelli alıyorsa merkez bankası neden almıyor. Emniyet müdürlükleri neden almıyor..

pisi;

herkes halinden memnun anlaşılan...

:D burda yaptığın en güzel tespit olmuştur kimbilir..

burda böyle katılımlı bir konu bekleme bulamazsın..benden demesi..yani bulursan da böyle 3-5 kişiyi geçmez..

PİSİ;
kanunlarda acık yok .uygulamayanlar var.onun ıçinde mevzuatlara güveniyorlar.bilgi eksikliğimize güveniyorlar.

Dah önceki 40 olan raporumuz rahatsızlığım gerilemediği halde yeni rapor alırken bugün aldım raporu %25 veriliyor bu adilane değildir neye göre oranlar düşürülmektedir

sevgili arkadaslar iki yil once acmis oldugum bu basliktan ve diger iletisim kanallarindan gelen tum sikintilari toplayip dosya halinde bir cok yetkiliye ilettim. sonuc olarak bir kisim isteklerin yasalastigini bir kismininda hic umrsanmadigini hattada "secme ve secilme hakkiniz var" olarak geri donus yapti. yapilan islemler ortada yinede bireysel sikintilarinizi hangi bakanlik ilgileniyorsa birebir onlara iletmeniz kanaatindeyim.

Üst Alt