Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaplumbaga

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
kaplumbagası olan varmı kucucuk mınımını sevgılım hergun bır tane yem atıyor ıkı gunde bır suyunu degıstırıyorum sessız sakın hıc derdı yok bakımı cok kolay uzun yasıyormus dedıler ınsallah yasar sevdıgınız hayvan olurse ınsan cok uzuluyor

evet benim var çok tatlı gerçekten :D

bir ay sonra bir sene olucak alalı ölür dediler ama ölmedi şükür

ismi murtaza :lol:

çok cool takılıyor yüz vermiyor pek 8) :D

benimde çalıştığım yerde vardı 23 yaşında :)
haccer abla diyoduk :lol:

seninki su kaplumbağası mı?
5 sene kadar kara kaplumbağası besledim
sonbaharın ortalarında evin kuytu bir köşesinede kaybolur kış uykusuna
yatar ilk baharda çıkardı ortaya.
adı..?
sıkı durun..!
jean cloud fransuva de vinye idi :)
yada birinci fransuva çünkü ondan sonra ikincisi de oldu.
yok ölmedi.
bi çiftliğe bırakıp özgürlüğüne kavuşturduk

biri kaplumbağa mı dedi......benim tam 5 tane vardı...biri vefaat etti..4 tane oldu ama akıllandım bunlar tossun şimdi...isimleri ise öleninknide yazıorum miço,çiko,seyfo,cano,bıdık bitanede kız alcaktım oda fıstık olcaktı..ama çikom vefaat edince..bıdığın adını çiko koydum :cry: ilgi isteyen hayvanlar..hepsi elimden beslenio sadece en son gelen çiko biraz ele alındığında çekingenlik gösterio okadar..ama elimden yer oda..hepsi elime alınca boyunlarını uzatır sevmeme izin verir..onlar benim bitanemmmmmmmm.seyfo ayıdır en iri olanıdır..tam 1-1.5 yaslarında öbürkiler ise 7-9 aylık arasındalar...alah onlara uzun ömür versin... :wink:

ya çok güzel hayvanlar küçük diye alıyon kocaman büyüyorlar ben de istiyorum.

benimde yaklaşık 4 aydır su kaplumbağalarım var..

bakımı kolay..arada vitamin falanda veriyorum veteriner arkadaşımdan aldığım ufak tefek detaylarla besliyorum..

adları..ali haydar ve ali osman... :D

bakın ablaları abileri benim çocuklarım...evet bilioruz akvaryumu küçük ama idare etcekler anneleri onlara yenisi anlcak... bu arada ni fotolarım büyük olmuo?

aman hasretcigim ahrette iman dunyada mekan
dostlarimizin mekanini tezelden buyut

evet en kısa zamanda alıcam merak etmeyin,onlar benim herşeyim,aa dur kıskandılar,benim limonla,misketimde var canım onlarda benim herseyim :p

hepsi böle elimden yemek yerler... :p bitanemler onlar benim..hepsi tossun maşşallah yağları yanlardan fırlıo... :p

kaplumbamı benım calıstıgım yerde 32 buyuk 7 kucuk var bahceyı sarmıslar yedıklerı kıvırcık ...

hasretım nede guzel olmuslar onlar ...

çok şirinler yaa kaplumbağaların bu kadar şirin olabilceklerini düşünmemiştim :)

evet buda kaplumbağalarımın yeni yuvaları..

güneşleniyorlar güya çaktırmayın :lol:

canooo

üstteki seyfo alttaki cano :lol: arkadaşlarımmm onlar güneşleniyorlar yanlış anlamayın sakın :p

akvaryumda kabuklarını kurutabilmeleri için çıkabilecekleri bir taş,ısıtıcı,filitre mevcut rahatları yerinde..

HASRET 18 BUNLAR NE GUZEL OLMUS CANIM SIMDIK RAHATLAMISLAR ISTE ALLAH SIZI AYIRMASIN :wink: GELIP GOREGIM ELI BOS GELMIYIM NE GETIRIYIM ONLARA KUZUCUKLARIMA :lol:

ah beee ablam şu site olmazsa seninle hiç konuşamayacağım özledim seni msnde yoksun,aramıon :evil: küstüm heeee..baksana çocuklarım bile büyüdü..gelde ellerinden öpsünler..bunların tek derdi yemek yemek amaaaan neye koysan hiç önemi yok :p şaka bi yana evet rahatladılar buraya alınca...kendin gel yeter beklerimm canımmm :p

:cry: çok ama çok morelim bozuk :cry: dün akşam aniden kaplumbağam son nefesini verdi :cry: :cry: ..çok şok oldum..oldukça canlı ve hreketliydi. :cry: .ne olduğunu anlamadan vefaat etti..çok kötüyüm :cry: :cry:

benim var bir tane ama yem yemiyo beni deli edecek adıda çingiş:D

Kaplumbağalar gerçekten sevimli hayvanlar Ama onları beslemek nasıldır bilmiyorum. Fakat bana göre bir çok hayvanı beslemekten daha kolaydır diye düşünüyorum.

Üst Alt