Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaput içerisine giren kediler için ne yapabilirim?

exelans

Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba
malum havalar soğudu bu yüzden kediler sıcak olsun diye aracın motor kısmına girmeye başladılar benim araca 2 kedi dadandı her sabah çalıştırmadan kaputa vuruyorum çıkıyorlar ama unutup marşa basmaktan istemeden zarar vermekten korkuyorum mutlaka bu konu hakkında tecrübe sahibi arkadaşlar vardır

Bu konu hakkında yapılacak bir şey var mıdır önerilerinizi beklemekteyim

Kedileri niçin aracın motor kısmına alıyorsun ?

Bu doğru bir şey değil !!! Ölümlerine sebep olursun .

Böyle şeyler yapmamalısın .

SERAFİM Allah iyiliğini versin kardeşim... İyi güldük sayende! exelans kedileri kaputun altında sokmuyor, kediler kendi giriyor ;)

2 defa okudum @SERAFİM yazdıklarını :) bende onu diyorum kötü birşeye sebep olmak istemiyorum :)

@SERAFİM Allah iyiliğini versin kardeşim... İyi güldük sayende! @exelans kedileri kaputun altında sokmuyor, kediler kendi giriyor ;)

Bence öyle pollyan'a gibi okursanız böyle masumane yorumlarsınız .

Exalans diyor ki kediler sıcak olsun diye motor kısmına girmeye başladılar .

Yani aracın motorunu sıcak tutmak için kedileri kullanıyor .

Tüylerim diken diken oldu .

Eskiden küçüğü büyüğü sayan ,hayvanları seven insanlar vardı .

Afedersin ama sanırım aracına ucuz motor taktırmış ki soğuk havada motoru ısıtamıyor .

Ferrari ye lpg taktıran adamı biliyorsun , bu kafalar o kafalar .

2 defa okudum @SERAFİM yazdıklarını :) bende onu diyorum kötü birşeye sebep olmak istemiyorum :)

Boşver kardeş ,sen böyle imalı imalı , kinayeli kinayeli konuşuyorsun anladım ben seni .

İlk okuduğumda üzüntüden gözümden yaş geldi .

Yani bi insan durduk yere niye der ki '' Kötü bir şeye sebep olmak istemiyorum ''

kardeşim iyimisin sen ben diyorum ki evimin önüne park ettiğim aracım motor kısmına sıcak olduğu için kediler giriyor sen nasıl anladın ve bu yorum yaptın helal sana hayvan sever olmasam bu yazıyı da yazmam gerçekten bunu mu anladın yoksa yorum yazmak için mi yazıyorsun anlamadım

şerafim allah sana saglıklı ve uzun ömürler versin,sayende güldüm valla,epeydir sretstten çatlıyordum,bu yazdıkların bana ilaç gibi geldi,sen çok yaşa:D:D..

exelans

Sana bir şey soracağım ama doğruyu söyle canımı ye .

Hani şu arabayı diyorum neden evin önüne park ediyorsun .

Bi korku filminde izlemiştim sanırım Anthony Perkins'in sapık filmiydi sanırım onda da evin önüne bi araba park ediliyordu .

Ya neyse çağrışım yaptı işte :confused:

birşey yapamazsın gibi her seferınde kontrol edeceksın mecburen.

exelans,hava soguk haliyle hayvanlar alışmış oraya,sanırım aracın altından giriyor,girdigi yeri tespit edip oraya bez parcası tıkasan belki faydası olurmu bilemiyorum,hayvanları alıştıgı yerden koparmak zor oluyor,geçmişte benim balkona kuş dadanmıştı,yuva yapmış yumurta bırakmış,bozmak istemedim günah diye,neyse yavrular dogdu,ama hala terketmediler,2 kuş oldu 20 tane kuş,balkona pislikten çıkamıyrdum,2 sene sabrettim en sonunda yuvayı bozdum mecburen,camlara kadar pislik oluyordu,bekarım başedemiyordum,allah affetsin inşallah..

naftalin olabilir, bide kedı kovucu spreyler var onlardan al dıcem ama yaramıyor hıc bır ıse..serafım duymasın aman

hakancan06

Brawo sana , kuşların yuvasını boz sonrada Allah affetsin de , ne iyi yapmışsın

exelans'a da çok iyi örnek oldun şimdi .

Yuva yıkanın yuvası olmaz , benden söylemesi .

abicim ben yuva bozmadımki? yavrular büyüdü,tam 2 sene sabrettim,aldıgım evin bir tane balkonu var,kullanmam lazımki kullanamadım,çamaşır asamadım,onuda geçtim 10günde bir bayan çagırıp temizletmek zorunda kalıyordum,ona ragmen balkondan gelen koku oldugu gibi eve siniyordu,2 sene sabrettim,kuşlar gittikçe çogalıyor,bunun bitecegi yok,ben çalışyorum evde hanım yok,artık başedemez duruma geldim,koca koca kuşlar uçtu gitti napayım yani,3,5 kuş olsa iadere edersin ama fazla olunca çok büyük sıkıntı oluyor.

Sen beni iyice gaddar yaptın ya serafim doğru diyosun arabayı evin önüne park etmek hata sanırım yanimda eve çıkarmalıyım 😊

Üst Alt