Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karacaiğer nakli, nörolojik rahatsızlık vs.'den toplamda hangi oranda rapor verilir?

vahap29463

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese iyi günler. Forumda çok yeniyim. O yüzden kurallara uymadım ise affola.

babam karaciğer nakli oldu. % 90 oranında rapor çıkarıp ÖTV den bir araç almak istiyoruz.
müracaat ettiğimizde genel cerrahi karaciğer naklinden % 70 safra probleminden +10 olmak üzere % 80 yazdı.
Babam 60 yaş üstü. Zannedersem % 10 kanunen bir hakkı var.
Nöroloji bölümü % 25 oran verdi.
Sadece büyük beklentide olduğumuz ortopedi var.

Formül hesaplanırken genel cerrahinin verdiği 70+10 olarak mı dikkate alınacak yoksa % 80 olarak mı.
bir de ortopedide kaç oran alırsak % 90 a ulaşırız.

Cevplarsanız minettar kalırım. Çünkü ortopedi ile ona göre konuşup rica edicez.

Formül hesaplanırken genel cerrahinin verdiği 70+10 olarak mı dikkate alınacak yoksa % 80 olarakmı.

Balthazar da hesaplama yapilirken oranlar tek tek tabloda karsiliklari bulunarak toplanir. Tabloyu acamadigim için farazi olarak söylüyorum. 70+10 77 ya da 78 olur. 3. bir hastalık varsa o da tabloda bulunur. 78+25 şeklinde devam eder.

Galiba ben anlatamadim genel cerrahi bir bölüm karaciğer nakli % 70 + safra yolu bozukluğu % 10 = % 80 yazmış bu oran tek tek alınırsa % 73 yapar sorum şu aynı bölüm oran verdiği için ,%80 olmazmı

Üst Alt