Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karaciğer nakli, Ülseratif Kolit, obsesif-kompulsif bozukluk için rapor oranı..?

nemoberk

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar şuan safra yolları iltihabı(primer sklerozan kolanjit)+ülseratif kolit+obsesif kompulsiften süresiz %76 raporum var.
1 yada 2 ay sonra safra yolları iltihabı siroza döndüğü için karaciğer nakli olucam. acaba nakilden sonra yeniden rapor alsam %90 ı bulur mu? çünki bir yerden sırf karaciğer nakline %70 verildiğini okumuştum.
%90 istememin sebebi araç alırken ötv indiriminden yararlanmak istiyorum.

not: karaciğeri abim vericek haftaya kolonoskopi olacağım. sonra da ameliyat gününü kararlaştıracağız. hakkınızı helal edin.

Günaydın Geçmiş olsun..siz önce nakli olun, şöyle bir kendinize gelin ondan sonra bunları değerlendiririz..Öncelik sağlık, Apandisit değil karaciğer nakli oluyorsunuz Böyle bir Başlık açmanız biraz tuhafıma gitti doğrusu..Ama illada bir cevap istiyorsanız Evet rapor oranın yükselir ötv indiriminden yararlanırsın..Karaciğer transplantasyonu na %70 veriliyor diğer hastalıklarınla rapor oranın yüksek olur..

doğru söylüyorsun kardeşim ama ameliyatı düşünmemeye çalışıyorum ya ondan oluyor biraz doğrusu ameliyat moralimi bozuyor biraz.
açıkçası en zoru da abim verici olucak hadi ben neyse zaten hastayımda ya abime bir şey olursa diye korkuyorum asıl. o yüzden aklıma geldi yazıyım dedim biraz içimi dökiyim buraya.
bugün bir de ekpss sonuçları açıklanıyor. inşallah tercihlere kadar aya kalkarım.
herşey üstüste biniyor bu aralar biraz.

Herşey Senin için Güzel olur inş..dünya malı değmez ..bir an önce sağlığına kavuşursun inş.geçmiş olsun..

Üst Alt