Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karaciğerde büyüme askerliğe etki eder mi?

Vatandass

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Kasım ayında askerlik var kısa dönem olarak gideceğim ama karaciğerimde ağrı oluyordu doktora gittim ve karaciğerde yağlanma ve büyüme tespit ettiler 20 cm büyüme varmış askerlikte bir engel olur mu muaf durumu nedir yardım lütfen

OturanBoğa
Fonksiyon derken yani karaciğer alt ast normal değer ama diğer değerlere baktıramadım yani kronik hepatit falan çıkar mı endişeliyim sağ karın üstü ara sıra çok fena sancı giriyor sağ tarafıma tomografi çektirdim herhangi tümör kitleye rastlanmamış ama bilmiyorum neden büyüme var kalp doktoruna çıktım kalpte sorun var arada kalbim sıkıştırıyor dedim ve doktor kalbin hızlı atıyor dedi ve 88 çıktı çarpıntı var az dedi bilemiyorum ne yapmam gerekli boy 1.78 kg 93 durumum ne olur yardım

Vatandass

Seni tatmin edecek bir bilgi vermem mümkün değil. Dediğim gibi, bu tümüyle değerlerle ilgili. Aile hekiminden sevk alıp hastaneye gideceksin ve muayenede çıkacak ne olacağı...

Üst Alt