Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karaciğerden yüzde kaç engel oranı alabilirim?

yolsuzyolcu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selamlar,
Yaşım 30,
Boyum 180 kilom ise 140,
3 aylık şeker ortalamam 6.50, açlık şekeri 129,
3.derece karaciğer yaglanmam var, trigliserid 345, ggt 84
Son 10 yılda sürekli başla bırak şeklinde psikiyatri antidepresan kullanimi var.
Sizce yüzde 40 oran alabilir miyim?

Karaciğer 3 evre hepatiksteatoz,4.evreye gitmenin fibrozis,yani siroz öncesi siroza gidiş olduğunu biliyorsundur umarım?

Hiç bir hekim kilo vermenizi önemedimi,yada siz mi önemsemediniz?

HbA1c 6,50 ciddi bir durum değil..ggt yağlanmaya bağlı yükselmiş,alt ast ne durumda?

Psikiyatri den düzenli takip olmadığı görülüyor,özet olarak %40 şuan için olumsuz gibi görünüyor,tabi siz yine şansınızı bir deneyin... tavsiye olarak diyetisyen gözetiminde bir an önce kilo verin.

@yolsuzyolcu,

Karaciğer 3 evre hepatiksteatoz,4.evreye gitmenin fibrozis,yani siroz öncesi siroza gidiş olduğunu biliyorsundur umarım?

Hiç bir hekim kilo vermenizi önemedimi,yada siz mi önemsemediniz?

HbA1c 6,50 ciddi bir durum değil..ggt yağlanmaya bağlı yükselmiş,alt ast ne durumda?

Psikiyatri den düzenli takip olmadığı görülüyor,özet olarak %40 şuan için olumsuz gibi görünüyor,tabi siz yine şansınızı bir deneyin... tavsiye olarak diyetisyen gözetiminde bir an önce kilo verin.

@yolsuzyolcu,
Merhaba Oğuzhan bey, maalesef haklısınız durumun ciddiyetinin farkındayım o nedenle mounjaro tedavisine başlamayi düşünüyorum, bu tedaviye inanıyorum hatta son şansim olduğuna inaniyorum.
Dürüst olmam gerekirse yüzde 40 alma isteğim çoğunlukla ekonomik sebeplere dayanıyor, sanırım şansımı deneyeceğim.
Bu arada Alt 44,Ast 32

Üst Alt