Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karaciğerimi babama verdim. Askerlikten muaf olur muyum?

agitalp

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
herkese allah şifalar versin.

ben 19.06.2012 tarihinde karaciğermi babama verdim babam hepatit b hastasıydı veben bir donör olarak şunu sormak istiyorum
benim epikriz raporum var acaba askerlikten muaf olacak mıyım ve rapor çürük raporu alabilecekmiyim alacaksam % kaç alacağım

bilen varsa şimdiden çok teşekkür ederim

agitalp;

kardeşim karaciğer kendini tamamıyla yenileyebilen bir organ dolayısıyla karaciğeriniz 2-3 ay içerisinde normal büyüklüğüne ulaşacaktır.Ameliyat tarihinize baktım bir yıla yakın olmuş.Eğer olağanüstü bir durum yoksa bu sene alırlar sizi diye düşünüyorum.

tabi dikiş yaraları da var sonuçta ameliyat askerde yatcan kalkcan sürüncen koşcan almazlar ya.
yüzde fazla almazsın sonuçta fonksiyon kaybı yok organda ama askerlikten muaf olursun yüksek ihtimal.

öncelikle sena teşekkür ederim kardeşim beni bilgilendirdiğin için sağolasın şimdi üniversite okuduğum için askerliğe çağrılmadım şimdi 2-3 senem var bitirmeme aradan bu denli bir zaman geçerse acaba yinede askerlikten muaf olurmuyum teşekkür ederim

askerlik eğitimi kolay bi eğitim değil hele de ameliyat yarası var sonuçta almazlar diye düşünüyorum.

eyw saolasın rapor konusundada son bir sorum olacak şimdi benim babam %70 rapor aldı ve benim de alacağımı sölediler ama ne kadar doğru ne kadar yalan orasını bilemem bu söylenti doğrumudur acaba teşekkürler :)

Bilgilm yok ama, bence askere alırlar. Herhangi bir sakatlık raporu vermeleri de mümkün değil

Üst Alt