Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, karbon afo fiyatları minimum 350 euro civarında model ve markaya göre fiyatlar değişebilir. Merak ettikleriniz için Anasayfa - Alsan Ortopedi adresinden bana ulaşabilirsiniz. Ayrıca buradan yazarsanız muhakkak cevaplarım. Geçmiş olsun.
nadirem Dynamic Walk Carbon Afo almıştım. 1.800 lira da para aldılar (fazla aldılar bence) benden yürüyüşte falan bir problemim yok ama sağlam ayağı ileri attığımda topuk ile başparmak mesafesi açısı ile engelli olan bacağımın açısı farklı oluyor yani Engelli olan ayağım daha çok yukarı da oluyor ileriden bakıldığında abese iştigal eden bir görüntü ortaya çıkıyor bunun bir çözümü var mı acaba?
TahaAY Merhaba öncelikle geçmiş olsun, anladığım kadarı ile ayak ön kısmını yukarı doğru zorlayan (dorsifleksiyona zorlayan) bir afo kullanıyorsun.
Bundan dolayıda yürüme esansında adım atarken ayağını kaldırdığında yukarı doğru bir açı oluşuyor. Eğer sıkıntı buysa maalesef yapılacak bir şey yok. Bunun olmaması için ayağını yukarı doğru zorlamayan 90 derecede sabit karbon afo deneyebilirsin, fakat aynı rahatlıkta yürürmüsün denemen lazım. Aldığın yerler bir konuş ellerinde varsa bir dene bence, beğenirsen değiştirirsin tabi kabul ederlerse. Daha detaylı incelemem için yürürken çekilmiş bir videonu yollarsan incelerim.
Tekrar geçmiş olsun.
Cihan Yalçın
Kardeş çok dikkat et o konularda plastik demir görünümlü olanlar var çelik olanlar var. Arka demir destekler esnerse yürüyüş daha güzel oluyor. plastik olanlar da çabuk kırılıyor bende çok atlama zıplama kabiliyeti olmadığından kıramadım daha yoksa bendeki "esnek plastik"
birde nasır olayı oldu altına güzelce bir astar attır kokmaz terlemez türden. O Tür astarı bulursan da bilgi verirsen sevinirim yada görüntü de paylaşabilirsin.