Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kardeşim adına kurum bakımı için sosyal hizmetlerin istediği raporu vermiyorlar?

çaresizabla

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim 27 yaşında epilepsi-hafif mental reterdasyon psikoz teşhisi konulmuş bir erkek kardeşim var.kurum bakımından yararlanmak istiyorum ancak sosyal hizmetlerden istenilen raporu hastaneden bir türlü alamıyorum.daha önce aldığım raporlara itiraz ettim ve aynı sonucu hafif mr diye verdiler aynı hastaneden ücretli rapor aldım ona psikoz teşisi koydular ancak sosyal hizmetler özürlü sağlık kurulu olmadığı için kabul etmiyor lütfen bana bir yol gösterin derdimi burada ifade edemedim çok sorunlu oldu bu rapor işi.ALLAH RIZASI İÇİN BU ÇARESİZ ABLAYA YARDIM EDİN....

itiraz dahi edittikten sonra tekrar aynı rapor verildi ise ki bunu anlayabildim sözlerinizden bukoınuda yapabileceğiniz pek birşey yok yinede son bi isterseniz ki oda bir ihtimal hastahane diyecek siz deneyin derim bundan başkada yapılabilecek birşey yok

bir ayağı olmayan bir aradaşa bile % 40 vermiyolar :) engelli saymıyo onu

Neden aynı hastaneye gidiyorsunuz başka rapor vermeye yetkili hastaneye gidin

geçmiş olsun; kardeşinizin düzenli sosyal yardım alması için mi ? sağlık yardımı için mi ilgili rapora ihtiyacınız var.?

Üst Alt