Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kardeşim Ecrimisil davası açıp hak istyebilir mi? [Hukuk]

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
evet benim şöyle bi sorunum var benim babam 2005 yılı ocak ayında vefat etmişti biz 7 kardeşiz ondan bi gecekondu ev 7 kardeşe kalmıştı bu evin tapu tahsis belgesi var babam rahmetli olduktan sonra ben orda yalnız kalıodum yaklısık 10 yıldırda ordaydım bizim bi kardeş geldi yaklaşık 2.5 aydır bende kalıo onunla kavgalıyız ve dioki benden geçmişe dönük kira alcakmış
biggrin.gif
güya nette araştırdım biraz ecrimisil davası deniomuş buna galiba şimdi olay şu bu ev hala rahmetli babamın üstünde ama veraset ilanını 2005 yılında çıkarmıştık 7 kardeş için yani kısacası bizim kardeşin böyle bi olaya hakkı varmı emlak vergisini falan hep ben ödedim o hiç ödemedi bide onun icra borcu var haciz kararı çıkartıldı bi kaç ay önce ama ev gecekondu ve babamın üstüğnde gözüktüğü için haciz uygulayamıolar o eve ve yaklaşık 30 milyar falanda borcu var ayrıca çalışmıoda bu durumda benden hak iddia edebilirmi edersede nasıl olur bu olay

bi hak iddia edemez etse dahi bişey çıkmaz evin kirasını neye göre belirleyecekmiş ? o kadar uğraşmaya gücü varsa üzerinde ki hacizi kaldırsın hukuki olarak arasın hakkını bişey çıkmaz içiniz rahat olsun

açıklaman için saol bide ihtarname gönderilip isteniomuş bu olay ihtirnameden öncesinide alamaz heralde bide tek değil 7 kardeş ortakız o evde diğerleri bişey demio bi bu dio bu güne kadar aklı nerdeydi derler adama heralde bide bunun icra borcu var alsa bile alıcı alır kendisi hava alır heralde d

Kardesim olmadigi icin sana sukurler olsun RABBİM

Diğer kardeşlerinde istemesi lazım taşınmazlarda ortaklardan birisi istemezse bişey yapamaz herkesin ortak kararı gerekir bişey çıkmaz

Üst Alt