Merhabalar 30yaşında erkek kardeşim son bir senedir tuhaf davranışlar sergiliyordu. Son bir aydır daha şiddetli hale gelmiş. Kendi kendine bağırma. Küfür etme.Vücuduna vurma. Masalara ya da eşyalara vurma. Halisünasyon görüyor ama ne gördüğünü söylemiyor. Daha bünün gibi bir sürü olay. Velhasıl Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatış yapıldı. Durumu kabul etmiyor. Benim bir şeyim YÖK diyor. Sizin bilmedikleriniz var diyor. Arkadaşlarına kızdığını söylüyor.
Maalesef sosyal bir yaşamı YÖK. İşi gücü YÖK. Annem ve babamın hastalığından sonra bu hale geldi. Doktoru uzun bir süre kalması gerektiğini söylemiş ama zaman vermemiş. Teşhis konusunda da bir şey dememiş. Kardeşimle dün telefonla konuştuğumuzda çıkmak istediğini daha kötü olacağını, bir şeyi olmadığını,bilmediğimiz şeyleri çıkınca anlatacağını söyledi.
Ne yapacağımızı bilemiyorum. Ailem çıkmasını istemiyor çünkü onun o hallerini onlar gördü.
Çok üzülüyoruz. Sizce tedavi ne kadar sürer ve orada kalması ona iyi gelir mi?
Özel psikiyatri doktoruna göndermek daha nı doğru olur?
Not: ilaç yaZıldı faka kullanmaktan kaçtı.
Maalesef sosyal bir yaşamı YÖK. İşi gücü YÖK. Annem ve babamın hastalığından sonra bu hale geldi. Doktoru uzun bir süre kalması gerektiğini söylemiş ama zaman vermemiş. Teşhis konusunda da bir şey dememiş. Kardeşimle dün telefonla konuştuğumuzda çıkmak istediğini daha kötü olacağını, bir şeyi olmadığını,bilmediğimiz şeyleri çıkınca anlatacağını söyledi.
Ne yapacağımızı bilemiyorum. Ailem çıkmasını istemiyor çünkü onun o hallerini onlar gördü.
Çok üzülüyoruz. Sizce tedavi ne kadar sürer ve orada kalması ona iyi gelir mi?
Özel psikiyatri doktoruna göndermek daha nı doğru olur?
Not: ilaç yaZıldı faka kullanmaktan kaçtı.