Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kardeşimin bakıcısı olmam malulen emekli maaşıma zarar verir mi?

ali-33

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkese saygılar.benim sorum engelli abime bakıyorum evde bakım ücreti alıyorum bende malülen emekli oldum .sosyal hizmetlere emekli olduğumu bildirip maaş bodrosunu verdim. merak ettiğim konu evde bakım maaşı devam ederse. ssk emekliliğme bir zarar gelirmi.beni aydınlatırsanız çok sevinirim. ssk sigortalı bir yerde çalışamazsını diyor şayet emekli maaşıma zarar gelecekse gidip iptal edeyim evde bakım parasını.evde bakım parası iptal olsa dahi abime ben mecburen bakmak zorundayım benden başka bakanı yok hane olarak 4 kişyiz evde saygılarımla bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim hoşca kalın

ali-33 kardeşinize bakmanızdan dolayı evde bakım ücreti ödeniyormuş size. rahat olun evde bakım aylıgından dolayı emekliliğiniz zarar görmez:)
hanede kişi başına düşen aylık gelir 847,16 Tl altındaysa evde bakım aylıgınız kesilmeyip devam edecektir. ama bu sınırı aşıyorsa evde bakım aylıgı kesilir.

sağ olasın bacım rabbim işini gücünü rast getirsin inanın rahat bir nefes aldım sayanizde allah razı olsun

Üst Alt