Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kardeşimin bir bacağı diz üstünden ampute oldu. Hakları nelerdir?

umuttum

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar öncelikle Allah yardımcınız olsun ve sabır versin.

Benim kardeşim yaklaşık 3 ay önce bıçaklanarak bacağını diz üstünden kaybetti ve biz önümüze nasıl bir yol çizecegimizi bilmiyoruz

nerelere baş vurucaz, hakları neler

bunları en iyi yaşayan bilir düşüncesi ile sizlere sormak istiyorum

Lütfen bana yardım ederseniz sevinirim Teşekkürler

Teşekkürler bir sorum daha olacak arkadaşlar kardeşim % 24 rapor aldı bu rapor maaş alma hakkı varmı vs bilgi verirmisiniz ve geniom marka bacak hakkında bilgisi olan varmı

Arkadaşlar genium bacak nasıl bilen varmı ve almanyadan geliyomuş bilgisi olan varsa lütfen cevap versin ve 170 milyar dediler fiyatları Teşekkürler

umuttum;

merhaba ayfer hnm,öncelikle çok çok geçmiş olsun..kardeşinizin maaş alabilmesi için en az % 60 rapor alması gerekir diye biliyorum..% 40 rapor alıp vergi indiriminden ve diğer engellilere verilen ücretsiz seyahat kartı ve bülent bey in üstte link attığı maddelerden faydalanabilir..

Teşekkürler bir sorum daha olacak arkadaşlar kardeşim % 24 rapor aldı bu rapor maaş alma hakkı varmı vs bilgi verirmisiniz ve geniom marka bacak hakkında bilgisi olan varmı

Arkadaşlar genium bacak nasıl bilen varmı ve almanyadan geliyomuş bilgisi olan varsa lütfen cevap versin ve 170 milyar dediler fiyatları Teşekkürler

merhaba dizüstü amputasyonu oranı tek bacak için %48 yanlışınız var sanırım %24 olmaması lazım ayrıca protez konusu farklı bir konu sitede yorum bulabilirsiniz

http://www.engelliler.biz/forum/pro...kullanimi-ile-ilgili-detaylar-tecrubeler.html

geçmiş olsun ...

Üst Alt