Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kardeşimle aynı anda vakıf maaşına başvurduk. Ona daha yüksek maaş bağlanmış!?

cemay36

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
5 kişilik ailede 2 engelliyiz, benim engelli oranım 50, kardeşimin oranı 53, benim vakfa başvuru tarihim e devlette 10 nisan 2017, 5 haziran 2017 de 1412 tl maaş aldım, kardeşimin başvuru tarihi 16 temmuz 2016, e devlette gözüken maaşı 1730 tl, bunda bir yanlışlık var kardeşim 1 yıllık maaş alması gerekmiyor mu, yan, 4200 tl, bunu nereye itiraz edecem, bu sorun nasıl cözülür, ilgileriniz icin tesekkürler

cemay36 kardeşinin rapor oranı % 53
e-devlette gözüken maaş 1766 TL olmalı. kardeşin e-devletten baksın bana kesin bir miktar söyleyin. mümkünse e-devlette yazan bilgileri kimlik bilgilerini saklayarak buraya kopyalayın.
senin hesap doğru bir yanlışlık yok.

kardeşine gelince, 2022 aylıgnının ta temmuz 2016'dan beri baglanmaması mümkün değil.
kardeşin temmuzda başvurmuş olabilir ama başvurusu reddedilmiş olabilir. sonradan tekrar başvurmuş olabilir. ya da aylık bağlanmış sonra kesilmiş olabilir. aylık kesildikten sonra tekrar başvurmuş olabilir.
böyle ihtimal saymakla sana yardımcı olamam. yanlışlık var mı yok mu kesin bir şey söyleyebilmem için e-devlette yazan bilgileri görmem gerek.
ayrıca kardeşin şu sorularımı cevaplasın:

temmuz 2016'da vakfa başvurduktan sonra aylık bağlandı mı? ya da aylık talebi reddedildi mi?
şöyle de sorayım. temmuz 2016'da başvurduktan sonra aylık hiç baglanmadı mı, hiç vakfa gitmedi mi yeniden başvuru için?

Üst Alt