Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kardeşinin bakımı ile ilgilenen kişinin miras hakkı konusunda..?

Akr3pKraL

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Kafama takılan bir soruyu aydınlatırsanız memnun olacagım.
Engelli abime bakıyorum. engeli psikyatrik. Abime dört kardeşiz ve benden başka bakan yok. %90 oranında raporu var. kimse kapısından bile içeri sokmuyor. Kendilerince rahatsızlıgından dolayı iğreniyorlar.
Sorum şu; oturduğumuz 3 katlı evde engelli abiminde bir hissesi var. Ben kendimi bildim bileli bu abime bakıyor ve her konuda ilgileniyorum. sürekli ruh ve sinir hastanesine kontrole götürüp düzenli şekilde ilaçlarını aksatmadan veryorum yemesi,içmesi giymesi ne varsa ben ilgileniyorum diyer kaydeşlerim ilgilenmiyor. Allah gecinden versin abim ölünce üzerine olan hisse kanunen diyer kardeşlere bölünecek. Mahkeme kararı ile vasisi benim. Şöyle bir durum varmı ölene kadar ben bakıyorum öldükten sonra engelli abimin hissesi benim olabilme gibi.şahsen benim onların hak almaları zoruma gidiyor.

Öyle bir şey yok kardeş,mirasda tüm kardeşler aynı oranda hak sahibi olacaklardır.

Üst Alt