Merhaba yaş 25 kardiyak mr çekinecem ama korkuyorum daha önce ilaçlı tomografi çekindim ilaç verilene kadar sıkıntım yoktu ilaç verildikten sonra ilaç bütün damarlarımdan vücuduma yayılarak ısı artışı oldu ve bu sıcaklık nerdeyse dayanılmaz dereceye yükseldi kendimi kaynar kazanda gibi hissettim ve kalbim çarpıntı şeklinde hızlı atmaya başladı ve imdat vs şeklinde söz ile bağırarak tomografiyi çekenden yardım istedim geldi yanıma zaten bitecekti az kalmıştı dedi korkuttun dedi ve kalktım oradan başım döndü hemen hastanenin acil kısmına gittim orda biraz dinlenip öyle eve gitmiştim.
şimdi kardiyoloji de muayne oldum konulan teşhis akciğere giden damarda genişleme ve kalp kapaklarında hafif kaçaklar. doktor kardiyak mr çekinmemi istedi damardan ilaç verilerek oluyormuş ben bana sıkıntısı olmasın dedım alerjin mi var dedi bende bilmiyorum ama bu anlattığımı da doktora anlattım sıkıntı olmayacağını problemin net olarak belirlenmesi için kardiyak mr çekinmemin gerektiğini söyledi.
çarşamba günü çekinicem şimdiden korku başladı aslında olmak istiyorum hastalığımın net belirlenmesi belki iyileşme adına ama o damardan ilaç verildikten sonra ki acıya dayanabilmek işte mesele o ...
konum hakkında düşüncelerinizi bekliyorum.
şimdi kardiyoloji de muayne oldum konulan teşhis akciğere giden damarda genişleme ve kalp kapaklarında hafif kaçaklar. doktor kardiyak mr çekinmemi istedi damardan ilaç verilerek oluyormuş ben bana sıkıntısı olmasın dedım alerjin mi var dedi bende bilmiyorum ama bu anlattığımı da doktora anlattım sıkıntı olmayacağını problemin net olarak belirlenmesi için kardiyak mr çekinmemin gerektiğini söyledi.
çarşamba günü çekinicem şimdiden korku başladı aslında olmak istiyorum hastalığımın net belirlenmesi belki iyileşme adına ama o damardan ilaç verildikten sonra ki acıya dayanabilmek işte mesele o ...
konum hakkında düşüncelerinizi bekliyorum.