Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kardiyomiyopati ve yüksek tansiyona % kaç rapor verilir?

Emin3404

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam öncelikle allah herkese.şifa. .versin insallah bana kardiyomiyopati teşhisi konuldu ve ayrıca. Yüksek. .tansiyon hastasiyim.tedavi guruyorum kartal eğitim araştırmada bu hastalıktan yakın zamanda engelli raporu alan oldumu ve% kac veriliyor acaba tsklerr ..

Tek başına cetvelde yazmadığına dair forumda mesajlar var, ancak rapor vermemek maaş bağlamamak için can attıklarından dolayı %40 ın altında kalacaktır diye düşünüyorum. Gözlük kullanıyorsanız yada başka rahatsızlıklar varsa psikolojik de olablir onlarla beraber ki ayrıntıları forum konularında vardır %40 ve üstü olabilir bence.

Boyun fitigindan ameliyat oldum platin
Var boynumda gözlerimde sorun var

Kardiyomiyopatiden %50 Hipertansiyondan %10 alırsınız.
Toplamda %55 yapar

Emin3404 öncelikle geçmiş olsun rahatsızlığınız çok önemli ve dikkat etmeniz gereken bir hastalık 1 evre ve 2 evresi vardır bu rahatsızlığınız 1 evreye%50 2 evrede %100 rapor veriliyor Hiper tansiyon %10 dur

Kadiyomiyopati için % kaç rapor verilir?

Kardiyomiyopati hastasiyim kartal eğitim. Araştırmada tedavi bu görüyorum bu hastalıktan yüzde kaç rapor verilir tşkler

Üst Alt