Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar kargoda calismak nasil bir is? yani ne tur isler yapilir? cok zor bir ismi? calisan arkadaslar bilgisi olanlar bilgilendirmelerini rica ediyorum.
kargo işi çok zor bir iştir mesailerde genelde sarkma olur ancak size taşıma işi verilmeyeceğine göre sanırım oturarak bilgisayardan kayıtlara barkodlama sistemine falan bakabilirsiniz
Aslında kargo zordur da zorluğu genelde dağıtıcı arkadaşlar yüklenir.
Siz bayan olduğunuzdan ofis için kargo teslim alır, teslim edersiniz, kaydını girer barkodlama yaparsınız. İş tanımı yapılmış belirli sabit bir pozisyona girmeyecekseniz şube sorumlusu tutup ofisi de temizlettirebilir belli olmaz.
Benim kuzenim kargoda çalışıyor. Gerçekten çok zor bir iş. Çıkış saatleri belli değil yeri geliyor akşam 9 da çıkıyor. O da masa başında kargo teslim alıyor. Yine de hep şikayet ediyor. Ve çok yoruluyor. O kadar yorulmasına rağmen de çok az maaş alıyor. Hak ettikleri maaşı almıyorlar bence
Ama şöyle de bi durum var çoğu işin zorlukları var. Kolay bişey kalmamış. Memurluktan başka tüm işler zor artık :/ başka şansın yoksa eğer orda çalışmaya başla derim ben. Denemiş olursun. Çok zor gelirse bırakırsın
en yoğun ve hizmet geçikmesi olan kargo aras kargodur.ben sıksık kargo gönderiyorum yurtiçi kargoda sistem oturmuş fazla yorucu değil.kargodan kargoya değişiyor.akşam kargo 17:30 da çıkıyor o yüzden o saatten sonra ortalığı toparlama işi olur.bence çok zor bir iş değil.hayırlı olsun
Engelli kadrosunda şube veya acente lerde çalıştırmazlar Toplama Merkezi veya Bölge Müdürlüklerinde çalıştırma zorunlulukları var oraların da çok zorluğu olmaz bu birazda orada çalışan yöneticiler ve çalışanlarla anlaşmanıza bağlı benim 11 yılım elbette yoğunluk oluyor ama zor bir tarafı yok
Yanılıyorsunuz ben engelli kadrosunda olduğum halde şubede çalıştırılmıştım gece 9 10 da işten cıktığım zamanları bilirim hatta bunun için dava bile açtım ve kazandım kargo işini lojisfik alanında eğitim alan kişilere tavsiye ederim ancak
aras kargoda 2004 2006 yılları arasında çalıştım şimdi gene iyi o zamanlar yemin ederim eve bile gidemiyordum aktarma merkezinde yattığım çok oldu dünyanın en berbat işidir kargo işi
Çalışıp çalışmama konusuna karışamam o senin bileceğin bir iş.
Eylül ekim aylarında benim memleketimde Aras kargo engelli ilanı verdi ve bende işkur a giderek mülakata katıldım daha sonra beni aktarma denilen yere çağırdılar ve orada da görüştük.Hatta hala engelli kadrosuna eleman arıyorlar.Engelli olarak kesinlikle yük taşınacaktı ve çalışma saati olarak da söylenen saat 03.30-04.00 işbaşı iş bitişi ise sadece bir gülücüktü.Daha sonra başka bir vesile ile oraya gidip dışardan çalışanları izledim,hergün yaklaşık 3 yada 4 kamyon geliyor ve onlar tamamiyle elden geçiyordu.Artık gerisini sen düşün.