Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karışık Anksiyete olan var mı?

hertürlüsüyle başediyoruz aLLaha bin şükür :D

ilaç yardımıyla dersem yanlış olmaz. ilaçlar benim baş yardımcım. doğru doktor doğru teşhis tedavi eşittir iyileşme diyebilirim.

bende 3-4 ay önce başlayan bir durum ayağım kırıldıktan sonra ortaya çıktı anksiyatenin ne olduğunu internetten okuyup bilgilenince biraz daha üstesinden gelebilmeye başladım. İlk ortaya çıktığında olayı da bilmediğim için ve geçmişten gelen solunum sıkıntım olduğundan ölecekmiş gibi hisediyordum. Anladım ki olay psikolojik hatta beynimin bana oynadığı bir oyun. Ara ara ortaya çıkıyor ve tekerlekli sandalyeye bile geçemeyecek kadar beni panikletiyor. Kalbim küt küt atıyor vs vs ama bir şekilde saçmalamayı bırakıp yenmeye çalışınca üstesinden geliyorum.Özellikle kendime evden dışarı atabilirsem tamamen kayboluyor dışarının havası unutturuyor o stresi ilaç kullanmayı redettim kendim aşmaya çalışıyorum
Bende durum bu bu olayı yaşayan başka arkadaşlar da olan biteni yazarsa çok sevinirim .

Bendede yaygın ansiyete var çok korkuyorum herşeyden özellikle şizofreni olucam die aklım çıkıyor bi ara ölücem diye çok taktım bi ara saçım beyazları die taktım en son bu olayda doktora gittim değilsin yaygın anslyete problemin var dedi antidepresan verdi ara ara unutuyorum ama ara arada içinden çıkılmaz hal alıyo geceleri kalbim sıkışıyo soğuk soğuk ter arıyorum psikiyatroğide bıraktım ne zaman geçer bbiliyorum ama hayatımı zindana çeviriyi ciddem

geçmiş olsun her nerede psikiyatrik semptomlarla başı dertte olan varsa selamlar.

Teşekkür ederim :( keşke bi çözüm olsa da beyine laf geçirebilsen

bende tekrarlamıyor sürekli var zaten. ama değişik kılıklara girdiği oluyor desem yanlış olmaz.

Bende de var o durum, CİMGA gittikten sonra aylarca ağladım en sonunda doktora gittim ve ilaç kullanmaya başladım geçti mi hayır çünkü hâlâ CİMGA'nın fotoğraflarına baktığımda ağlıyorum ama onun dışında pek aklıma gelmiyor tabi bunda bahçede baktığım bir düzine meleğin etkisini yok saymamak gerekir. ;)

Karışık anksiyete ve depresif bozukluk
Rabbim herkese şifa versin

Arkadaşlar bendede 2009 dan beri karışık anksiyete ve depresif bozukluk var 2016 yılında doktora gittim ilk defa ilaç verdi doktor kullanmıyorum işin açıkçası çoğu şeyi atlattım bazen oluyor bazen geçiyor ilaç kullanmamamin sebebi ilaç böbrekleri ilerleyen zamanlarda iflas ettiriyor şöyle soylıyım ben tüm haplara karşıyım grip olsam bile 1 hafta yatıyorum yine de doktora gitmiyorum ilaç zararlı olduğu için faydasını gördüm dayanılmaz bas ağrısı filan oldugumda 1 2 gün geçmezse öyle ilaç kullanıyorum normal bebe aspirini filan düşük doz hemen iyileştiriyor çünkü vücut ilk defa ilaçla karşılaşıyor aksi takdirde bağışıklık kazandığı için yuksek dozun faydası olmaz birde bu bendeki rahatsızlığa engelli raporu verirler mi arkadaşlar fiziksel rahatsızlık da var

Bendede var bazen göğsüme kıramp giriyor kalp krizi geçireceğim diye korkuyorum ağrılar ve kıramplar olmasa aslında atak geçireceğimi sanmıyorum

Üst Alt