Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karma marka Aktif sandalye takas etmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
19
Reaksiyonlar
0
[SIZE=4]Satıldı[/SIZE]

Genişlik. 47 cm sırt yüksekliği 33cm diz kapağından sırtlığa uzunluğu 49 cm aracin kople uzunluğu 60 cm aracin genislik dıştan dişa tekerden 63 cm sıfır aracımı sağdece oturma genişliği 38veya39 cm olan aktif sandalyeile takas etmek istiyorum bana çok büyük karma marka bu arada resim atamadım ararsanız atarım wassap mezencirden

VE0Zev.jpg
VE0fwy.jpg
VEdMcS.jpg
VRkJRS.jpg
VRRRiy.jpg
VRRYtI.jpg

7B5VEr.jpg
[/URL][/IMG]
lQm02l.jpg
[/URL][/IMG]

Aktif sandalyemi aldım hemde 3 adet şimdi birini satmayı düşünüyorum isteyene resim atabilirim wassaptan biri karma biri ottobook biri sobur olan katlanmıyor aktif 3 üde05385809979

uygun fiyata bu sandalyeyi teslim aldım. Engelli dostu davut kardeşe site huzurunda tekrar teşekkür ederim..

Karma Sandalyem satılmıştır arayıpta bana niye vermediniz benimde ihtiyacim vardı 500 fazlasını verirdim gibi yazmayin lütfen satıldı. Satıldı. Satıldı . Karma marka olan sandalyem bi gazi abime verdim yazmayın kaldırılmasını istiyorum bu sandalyemin ilanının

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt