Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karpal tünel- bilek sinir sıkışması için ne oran verilir?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba bilek sinir sıkışnasından ameliyat oldum . Sağ bilek. Şimdi sol bilekten ameliyat olucam. Karpal tünel ameliyatımdan kaç puan alabilirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba bendede ulnar nöropati var sizdeki sıkıntının dirsekte olanı. % 5 verdiler

@Kabukcu37

Ameliyat olmuşmuydunuz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@haktan207

Ben sağ eli den olan ameliyatıma 5 verdiler. 3 seneönce olmuştum şimdi sol elimden olucam sol elime de 5 verirler mi acaba

Herkese öncelikle geçmiş olsun.iki el bileğide de orta derece karpal tünel sendromu var ameliyat olacağım. Bu rahatsızlıktan dolayı oran veriliyor mu ? Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Ek olarak tip 2 diabet ve kolesterol hastalıklarım var.

@Gülsüm yıldırım hanım geçmiş olsun. Benim iki bileğimde de orta derece sinir sıkışması var ve ameliyat olacağım. Siz oran alabildiniz mi acaba ?

Ben ameliyat olmadım % 5 verdiler. Yalnız benimkisi dirsekte olan. Ulnar Nöropati diye geciyor

Anladım benim ameliyatı beyin sinir cerrahı yapacak fakat heyette noroloji puan verecek diyorlar. Size hangi branş oran verdi

Üst Alt