Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karpal Tünel Sendromu için hangi branş doktoru oran verecek?

BURCU10618

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bbmm engelli raporum var fakat bi kaç hastalığın daha arttığı için raporumu değiştireceğim geçen ay ortopedi karpal tünel ameliyatı yaptı ağır dereceydi karpal tünelim nöroloji beni örtobediye gönderdi bn bu engeli ortobedidenmi yoksa norolejidenmi alırım

kim demiş karpale oran verilmiyor diye :))))))))))))) ozaman benim aldıgım ne arkadaş millet nasılda atyor kusra bakma ama cetvelde oranı var vucut kayıp oranı maksimum iki bilek %20 oranı var ama meslekte iş gücü kayıp oranında ise %40 tabiki yaptıgın iş etken bu oranda bende ikisindende aldım

bu arada oran işini noroloji bakıyor sinir kayıp oldugu için

Serkan bey bn ameliyatı ortopedi yaptı raporu ortobedidenmi alacağım iki elimdede ağır derece

norolojik bi rahatsızlıktır karpal tünel sendromu

Ama nöroloji beni örtünesiye yönlendirdi o yüzden kafam karisti

Mrb Serkan bey ben hepatit b taşıyıcısıyım Dr %30 vereceğini söyledi.kts EMG ili bilektede ağır derece yazıyor.bel solda bel fıtığı %8 alsam kts için hangi bölüm ile görüşeyim ameliyat olmadan iran alabilirmiyim.sol kulak 40 dB işitme kaybı var %40 yakalayabilir miyim.tşkler

Alper52
Merhaba
Karpal tunel sendromu bende de var.ilk raporum 38. Bel fıtığı %8 aldim.karpal tunel send.siz kaç aldınız

demiroz_serkan

Serkan bey ben 3 sene önce sağ bileğimden ameliyat oldum yeniden başladı uyuşma. Gecen sene sağ bileğimdeki kst ameliyatına 5 puan verdiler. 3 hafta önce sol bileğimden de oldum. Önümüzdeki ay yine kuruldan randevu alıcam. Kaç alırım. Bankacıyım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçmiş olsun arkadaşlar. Benimde iki el bileğinde de orta derece KTS var ve ameliyat olacağım bu durumda oran alanlar var ise bilgi verir ise sevinirim.

Üst Alt