Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karşı cinse karşı utanç duygusu yaşıyorum. Psikolojik bir hastalık mı bu?

BlueBlue

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
8
Göz teması asla kuramiyorum. Bir iş yerinde ise baslayacaksam ve orda kız çalışanlar varsa çalışmıyorum orada. Kendimi çok tipsiz çirkin buluyorum. Şimdiye kadar cirkinsin tipsizsin diyip alay eden de olmadı. Yaşım 28 bu durumu nasıl aşarım

Allah baska dert vermesin
Senin yapican is bu isten kurtulmak istiyorsan bolca karsindaki kisiyle konus havadan sudan konus en fazla bikar baskasi ile dvm edersin bu birazda eskiden yani kucuklukten aile baskisidan geliyor hani derlerdi buyukler yapma etme kizarlardi doverlerdi korkuturlardi onun yuzden bolca konus utanma

Aynanın karşısına geç karşı tarafa sormak istediklerini kendine sor sürekli tekrarla unutma özgüven eksikliğini dışarıdan kimse anlamaz sen belli etmediğin sürece

Herkesle konuş sohbet et, olumsuz yorumlarla karşılaşırsanız, gülümse geç, kafana takma hicbirsey, bilki onlar dört dörtlük değil.. kendini sohbet ettikçe tanıtma ve tanıma fırsatı bul.. konuş arkadaşım herkesle..

İnsanları gözünde büyüttüğün ve onların tepkilerini fazla önemsediğin için olabilir. Daha erken yaşlarda ben de benzer şeyler yaşıyordum. Ve birçok genç arkadaşımız da buna benzer şeyler yaşıyor.

Daha çok sosyalleş. Çevren akraba ve birkaç arkadaşından ibaret kalmasın. İnsanları daha iyi tanıdıkça bu çekingenliğin gidecek.

Bilgisayar başında telefon başında kaldıkça daha da körleşebilirsin bu duruma bence yaptıklarının tam tersini dene bir kere de ne kaybedersin ki ?

Bence meselenin özü %40 para, %40 özgüven, %20si tiptir (erkekler için). Nice parasız da özgüveni ile parası olanı bile sollar.

Burada ilk hata karşı tarafı "bir şey sanmak". Bekarken hormonlar pek müsaade etmese de aslında doğru olan karşı tarafı sadece insan gibi görmek, hiçbir anlam atfetmemektir. Siz rahat davranmalısınız, erkek rahat davranmazsa kız hiç rahat davranamaz. Rahat olmayan erkek çoktan kaybetmiş erkektir.

Utanmayı bırakın, güçlü ve neşeli biri olun. sosyalleşin...

Kızlar genelde tipe bakmıyor zaten en iyi kızları ağzı iyi laf yapanlar kapıyor .:love:

Utanmak ayri asagilik kompleksi ayri şeylerdir. Utanmak güzeldir. Utanma varsa sayet kizlar sana yanasir. Ama asagilik kompleksi varsa o zaman sen onlardan kaçarsın

@AltayTuna,
Bence telefon da bilgisayar da insan daha rahat oluyor bence çünkü herşeyi konuşabiliyorsın patlasa biliyorsun. Belki yüzyüze gelseniz o kadar rahat olamayabilir siniz. Çünkü karsı tarafı hiç görmeden konuşuyorsunuz tanımaya başlıyorsunuz. Bu da insanı rahat kılıyor.

Kadınlar kitap kapağı gibidir. Görünüş güzel olur, iyi reklam yaparlar. İçerisi o kadar da kaliteli değildir genelde. Gözünüzde büyütmeyin... Belki de siz ondan kat be kat donanımlısınızdır.

Üst Alt