Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karşı tarafın %100 kusurlu olduğu trafik kazasından ne kadar tazminat alabiliriz?

gürcan726

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2011 de büyük bir trafik kazası yaptık ailece karşı taraf % 100 haksız ve biz ailece pert olduk gerçi allahıma çok şükür hayattayız fakat ben güvence hesabınla işi çözemedim 3. hakem hastenden de rapor aldım % 45 yaşım 41 sigortalı işçiyim ben ne kadar para alabilirim bilen varmı karşı tarafta sigorta yoktu araçta yardımcı olabilirseniz sevinirim ayrıca bu yüzdelikle 18 yıllık sigortalı işçiyim özürlü emekli olabiliriyim...

güvence hesabı tazminat ödemeyi hangi sebeble redediyor, ayrıntılı yazarmısın.raporunumu kabul etmiyor.

tazminat

ilk rapora itiraz ettiler sonra ikinci raporu aldım ve uyuşmazlık vardı en sonunda beni hakem hastaneye şişli etfala sevk ettiler 1.5 ay gibi önce ordan % 45 aldım bunda emg filmin rolü büyük ilk 2 raporda benden emg istememişlerdi yalnız bu gün aldığım telefonda güvence hesabının doktorlarından benim raporum çıkmış 15 / 20 içinde hesabına yatar diyorlar ama belli değil ne kadar olduğu bu birinci konu ikinci konu ben bu raporla vergi indirimine baş vurup sonra emekli olabilirmyim... tşk ederim....

Güvence hesabı bu % 45 oranlı raporunuzu kabul etmişse hesaplama yapılır ve iyi bir tazminat çıkacaktır.yaşınız ve maaşınız bu hesaplamada en önemli etkendir.
evet bu raporunuzu vergi dairesine ibraz ederek maliye sağlık kurulundan onaylanması halinde vergi indirimi hakkı kazanabilirsiniz ve diğer şartlarınız tutuyorsa erken emeklilik hakkından faydalanabilirsin.
güvence hesabından ayrı olarak ayrıca karşı arabanın sürücüsüne ve ruhsat sahibine maddi ve manevi tazminat davası açabilirsin.

Kaza

Diğer şart lar benim bildiğimce tutuyor 1995 girişim var 5200 iş günüm var başka ne lazım başka

bu konula iligili çok bilgisi olan yokmu allah aşkına gürcan kiremitçi face de eklesin lütfen hayat bana artık dar gelyor
çoluk çocuk pert olduk ailem le hayat arasında ince bir çizgi var... lütfen

öncelikleraporunun ankara merkez sağlık kurulunca onaylanması lazım.müracat et bakalım, belki onaylanmıcak.onaylanırsa emeklilik için işlemleri başlatırsın.

beni telefonla sizmi aradınız uzun zaman oldu giremedimde nete işyerinden aradılarda bu aralar malum uğraşıyorum sigortala daha cevap gelmedi izmirden arıyrum dedide eğer beni ararsanız sevinirim

iyi akşamlar benim hakem heyet hastaneden aldığım %45 rapor var bunu sağlık bakanlığı yolladı itiraz oldu güvence hesabından fakat ben şimdi bu raporla ek rapor almaya gitsem başka hastaneye fizik tedavi doktoru bu raporun aynısını onaylarmı benim kazadan önce sol bacağımda sakatlığım var ona ek rapor almak istiyorum...sizce nasıl bir yol izlemem lazım

Merhabalar gürcan bey öncelikle çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
şöyle ki forumda okuduğum mesajlarda gördüğüm kadarıyla herkes bi an evvel sigorta şirketiyle anlaşıp para işini bitirme peşinde ancak işin bir diğer boyutu olan maddi-manevi tazminat davasını herkes ikinci planda tutmakta size tavsiyem işi bilen bir avukatla görüşüp maddi manevi tazminat davası açmanız olur bununla beraber size buradan verilecek tüm tazminat miktarları gerçek dışıdır şöyle ki aktüerya hesabında kişinin yaşı, geliri, mesleği gibi bir çok etken yer almaktadır o yüzden 100-150 arası bişi alırsın demenin hiçbir manası yok bu nedenlerle işin uzmanı bir avukatla anlaşıp davanın sonucunu beklemenizi öneririm
Tekrardan çok geçmiş olsun
Saygılarımla
Av.Mehmet Yaşar ŞAHİN

Üst Alt