Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karşı tarafın 8'de 8 hatalı olduğu kazada %12 rapor aldım. Ne kadar tazminat alırım?

veli610

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba 7 mayıs 2010 da motorsikletimle yola seyir halinde iken bir araç tali yoldan kontrolsüzce çıkıp bana çarptı 8de 8 kusurlu ben deambulansla hastaneye kaldırıldım sol dizimde parçalı kırık neticesinde platin takıldı dava açtık hem araç sahibine hemde sigorta şirketine adli tıptan yüzde 12 kalıcı ve her yıl artıcı özür raporu aldım ceza davasına şahıs itiraz etsede yargıtaydan 8de 8 onandı geldi bizim dava şu anda aktüere gitti kaza yaptığım tarihte 41 yaşımda idim ve devlet memuruyum o zaman ki maaşı 1700 civarında idi dav ne zaman biter birde ne kadar tazminat alabilirim sigortadan teşekkürler.....

Merhaba Veli bey,

Öncelikle çok geçmiş olsun. Anlattıklarınıza bakılırsa dosyanızda kusur durumuyla ilgili bir sıkıntı yok. Gelir durumuyla ilgili olarak şu an çalışmıyorsanız en son aldığınız maaşa göre yani 1700 TL'ye göre hesaplama yapılacak. Ancak şuan daha yüksek geliriniz varsa ona ait belgeyi eklemenizi öneririm. Dosyanız zaten aktüere gitmiş bu da gösteriyor ki davanın sonuçlanmak üzere. Benim hesaplamalarıma göre 70.000-80.000-TL arası bir tazminat hesabı çıkması lazım.

Saygılar

Av.Gökhan TÜRKYILMAZ

evet avukat beyin dediği gibi yaklaşık olarak bu rakam gelecektir.tahmini olarak şöyle bir hesaplama olacak
geçmiş dönem : 14.700
gelecek (aktif ) dönem : 52.900
gelecek ( pasif ) dönem : 12800
TOPLAM : 80.400 TL

[FONT=Arial][FONT=Arial]

[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial]

[/FONT]

[FONT=Arial]
[/FONT]

[FONT=Arial]

[/FONT]
[FONT=Arial]

[/FONT]

teşekkür ederim bilgilerinizden dolayı sigorta şirketi tazminat meblağını temyiz edermi?

Üst Alt