Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karşı tarafın suçlu olduğu kazada aracım pert oldu. Ne yapmalıyım?

ugur1234

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaslar 3 gun once kotu bır trafık kazası gecırdım karsı taraf polıs tutanagında 100 100 suclu ben de ve arkadasımda bı sey yok sukur ufak tefek agrılar falan ama buna sukur aracım pert durumda sıgorta servısı aracın pert oldugunu soyluyor ben karsı tarafın sıgortasını arayıp exper gondermesını ıstedım ama bu konulara cook uzagım aracımın pıyasa degerı 12000 ıle 15000 tl arası degısıyor ne kadar bedel alırım ve karsı tarafa dava acmam gerekırmı yardımcı olursanız cok tsk ederım

internette ikinci el satiş sitelerine girilip aracınız ile aynı model ve yaştaki arac fiyatlarının ortalaması alınır diyelim ki 12bintl cıktıysa size 11bin tl teklif ederler. siz kabul ederseniz aracınız pert e cikarilir yani tamir vs.. ile ugrasilmaz.
Bana sorarsanız fazla zarar etmemek için pert ettirmeyi kabul edin daha sonra kazalı aracı satmak cok daha uzun sürecek ve cok daha fazla masraf acıcaktır.
Şahsen aynı şekilde bir kaza geçirdim ve aracın tamir edilmesi için ugrastim ancak sonradan cok pişman oldum. hem aracin tamiri uzun sürüyo hem eski performansını tutturması zor oluyo. ve satmaya kalktiginiz da başiniza bela oluyo...

cok tesekkurler experle dun gorustuk aracımıza baktı buyuk ıhtımal perte cıkacak hayırlısı tsk edrım ılgınden dolayı

ugur1234;

kaza yapalı ne kadar oldu. sigorta şirketleri bu işi uzattıkça uzatıyor çünkü ve aracın değerinden daha az bir bedel ödemek istiyorlar. temerrüde düşürüp faizi ile alacağı talep etmekte fayda var.

Üst Alt