Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karşı tarafın suçlu olduğu trafik kazası geçirdim. Ne kadar tazminat alabilirim?

mhmt2012

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben yaklaşık 6 ay önce bir trafik kazası geçirdim.Sağ diz kapağım kırıldı 2 defa ameliyat oldum.Karşı tarafın sürücüsü % 80 suçlu mahkeme sonucu tahmini ne kadar tazminat alırım.Bir de diyelim mahkeme tazminata hükmetti fakat karşı tarafın ödeyecek durumu yok sonuç olarak ne oluyor.Karşı tarafa başka ceza geliyo mu mesela tazminatı ödemediği için hapis yatıyor mu

siz karşı arabanın sigortasından alacaksınız tazminatı, poliçede yazan miktardan fazla olursa karşı sürücüden ve ruhsat sahibinden alacaksınız fazla olan miktarı.
karşı taraf tazminatı ödeyemez ise hapis yatmaz,

mahkeme tazminata hükmeder ise bunu kasko veya sigorta şirketi karşılıyor mu

peki bir sorum daha olacak şimdi kazaya yapan sürücü bayan ve üzerine herhangi bir mal varlığı yok eşinin üzerindeki mallara tedbir koydurabilir miyiz yada eşinin üzerindeki malları icra edebilir miyiz

sen tazminat davası açtınmı, maluliyetin çokmu olay nedeniyle.maluliyet oranın ne kadar çıkar tahmini, tedavin bittimi.yaşın kaç, kazancın ne kadar, detaylı bilgi verirsen daha çok yardımcı olurlar.
arabanın ruhsat sahibi kim,
araba eşinin üzerinemi kayıtlı

benim sorum açık arkadaşlar araba özürlü oğlunun adına kayıtlı vasisi babası kadının üzerine mal varlığı yok benim sorum kocasının üzeri kayıtlı mal varlığına tedbir koydura bilir miyiz

sorunun cevabını avukata danışarak veya hukuk forumlarında bulabilirsin.

Geçmiş olsun kardeşim.Karşı tarafın aracına ait sigorta poliçesi aktif ve varsa tazminat sigorta şirketinden alınır.Sizin kişi ile diyoloğa girmenize gerek yok.
Aracın Sigortası yoksa da Güvence Hesabından tarafınıza tazminat alınır...
saygılarımla.....

Alaattin YÜCE

karsı tarafin aracının sigortasından para alırsın ama hastaneden heyet rapolu alırsan.alcagın mıktarda rapor oranına göre degısır.

Üst Alt