Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karşı tarafın tam kusurlu olduğu trafik kazasında ne kadar tazminat alırım?

bayro42

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
14,06,2013 tarihinde kaza yaptim karşı taraf 100 yüz kusurlu ikidefa rapor aldim itiraz etti sigorta sirketi 25,10,2014 yeni aldigim hakem hastane rsporunda yuzde 9 sürekli maluliyet verdi simdi daha halen itiraz hakki varmi sigorta sirketinin yoksa nezaman ödeme yapar ve kac para cikar ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

Bu arada kaza yaptigim tarihte yas 30 aldigim ücret net 1200tl brüt 1600tl

sigorta şirketi isterse bu raporuda kabul etmeme hakkı vardır, sigorta şirketini tek mahkeme kararı bağlar

selam kazazede ve arkadaşlar lütfen fikri olanlar yardımcı olabılırmı. 2007 de trafık kazası gecırdım yolcu konumundaydım, aracın ruhsatı sıgortası mevcut tek taraflıydı. kaza sonucu omurgam kırıldı 8 tane vida 2 tane yapay disk takıldı, fakat sakat kalmadım allaha şükürler olsunkı şu varki agrım sızım dınmedı 7 yıldır. trafık sıgortsının tazmınat ödedıgını yenı ögrendım ve bı avukatla görustum sıgortaya durumumu belırten bır yazı gönderdı ve mahkeme acmadan anlaşmalı yolla olabılecegını ögrendım. benden bazı evraklar ıstendı ve hazırladım bugun heyete gırdım sonuc 15 gun sonra cıkacakmıs sonrasında sıgortaya yollıcaz, şimdi ben merak edıyorum tahmını ne kdr tazmınat alabılırım yada daha ıyı bır yolu varmı, bırde şunu merak edıyorum trfık sıgortası sakatlıga göremı tazmınat öduyor yoksa uygulan herseyın bedelınımı, ozmn 23 yasındaydım ve calışmıyordum, suan 30 yasndyım ve sıgortalı calışıorum

Nekadar alabilecegimi tahmini yazarmisin

Arkadasim ben bir hafta once hakem heyetine girdim doktorun bana dedigi dava acmam ve adli tipin oranlarinin yuksek oldugu adlitip maluliyet orani belirlerken yas ve meslegi göz önünde tutarak maluliyet orani veriyormus benim is isten gectikten sonra bilgi sahibi oldum tavsiye ederim dediklerimi dikkate al

% 9 luk raporunuzu kabul ederse 47000 ile 53000 arası bir rakam çıkacaktır.

Kaza zde % 15 lik rapor 23 yaş ve 2150 asgari maaşla ne kadar alırım sizce

kadıkızı
verdiğiniz bilgilere göre tazminatınız yüksek çıkacaktır, tahmini olarak sigorta şirketi maaşınızı ve raporunuzu kabul ederse 230.000 ile 255.000 arası bir rakam çıkacaktır.
2009 yılında trafik sigortası poliçe limiti 150.000 liradır.eğer dava yoluna gittiyseniz dava tarihinden itibaren bu limiti yasal faiziyle beraber alırsınız, anlaşma yoluna gittiyseniz büyük bir ihtimal 150.000 civarında bir teklif alırsınız

Dosya hazır ancak avukata mi vermeliyim kendim mi yapmalıyım bilmiyorum kararsizim

vertebra kırığı;

rapor oranın belli olsun, ona göre hesaplanır

tesekkur ederım , pekı omurga kırıgında 8 vıda ve 2 yapay dıske tahmını ne kdr oran verırler

esım 2012 yılı ocak ayında trafık kazası gecırdı yol keneraında karsıya gecmek ıcın beklerken araba carptı kaval kemıgı kırıldı amelıyatla platın takıldı .surucu 8 de 8 kusurlu bulundu.avukatımız once adlı tıptan randevu alınacagını soyledı ama bugun arayıp capa hastanesınden fılm cekıp ısımızın bıtecegını soyledı .boyle olurmu acaba bırde ne kadar tazmına t alabılırız.esım malulen emeklıydı 30 yasındaydı kazadan once.

kalıcı hasar ve bedeni zararlar efor kaybı olarak nitelendirilir ve alınacak heyet raporuna bağlı yüzdelik oranla kişinin kaza tarihindeki yaşı aktif ve pasif dönem olarak hesaplanır kusur durumu gelir durumu öğrenim durumu na bağlı olarak ta yıllara göre poliçe miktarları kapsamında sigorta şirketlerinden yahut rücu sebebi söz konusu ise güvence hesabı nezdinde tazminatı tahakkuk edilir.Normal müracat yöntemlerinde sigorta şirketleri mağdura taban limitlerden ödeme yapabilir mağdurlar haklarını tam alamamış olabilirler.

Benim işim çözüldü %9 orana hic kusur yok bende kusurun hepsi karsi taraf 2 cocuk 1 eş 1200 net maaşla 40.330 tl ödeme yapacaklar banka yoluyla 09.12.2014 tarihinde bu islemleri kendiniz yapa bilirsiniz kimseye para yedirmeyin

Sayın bayram bey bu işi kendiniz yapabilirsiniz kımseye para yedirmeyin dıyorsunuz ama almanız gereken rakam hesaplamalarımız doğrultusunda 52.000 tl olarak hesaplanmıştır.Sağlıklı günler dileriz.

iste o 52000 yuzde 30 u araci denen sahislar yiyecek onlarin yiyecegi payi vermemis onlara versem o fark onlara yarayacak yaramasinda almayayimda ayni hesap

sayın bayram bey bahsetmış oldugunuz %30 oran cok yuksektır.hasar tespit ve destek merkezı olarak hızmet bedelımız %8 dir.yüzde %30 olarak alınan hizmet bedelinin haklı kazanc olarak dusunmuyoruz zaten.sağlıklı gunler dılerız.

Üst Alt