Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karşı tarafın tümüyle suçlu olduğu trafik kazasında %39 rapor ve tazminat..?

gececi.67

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İyi forumlar herkese .

Ben 05.11.2013 tarihinde trafik kazası geçirdim toplam 7 kez ameliyat oldum 55 gün hastanede yattım zor bi süreçti.Adli tıptan %39 raporum var .
Devlet hastanesinden aldığım %39 rapora karşı taraf itiraz etmesi sonucu mahkeme tarafından istanbul adli tıpa gönderildim ve aynı raporum onaylandı. Sigorta şirketi raporumun %20 si için ödeme yapmıştı geri kalan %19 için itiraz etmişlerdi fakat adli tıp raporuda %39 geldi hüküm kurmaya elverişli olduğu için .

Size sorum ortalama ne kadar tazminat alabilirim .Kusur oranı %100 karşı tarafa verildi.Araba altında 150 metre beni sürüklediği ve 380 promil alkollü olduğu için.

Bilgilendirebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler .Raporum yeni geldi ve ekim ayındaki duruşmada aktüeryaya hesaplanmaya gidicek .Yaşım 23 kaza yaptığımda 19 yaşındaydım .Teşekkürler herkese

250Bin liranın tamamını alırsın sigorta teminatının.Ve yasal faizini alırsın paranın kaç yıl geçtiyse.Birde sigortanın ödemiş olduğu tutar bu alacağın ücretten kesilir.

250 bin tl ödeme yaparlar mı bu düşündüğümden yüksek bi değer

250 bintl ödeme yaparlar mı bu düşündüğümden yüksek bi değer

hem 380 promil alkol hem %100 kusurlu birde %38 engel birakıcaklar ...yüklü bi tazminat alırsınız bence!siz bu işleri bilen iyi avukat tutun sonuna kadar savaşın sakin pes etmeyin

Aynen efendim hem 380 promil alkollü hem beni araç altında 150 metre sürükleyip olay yerinden kaçtı yarısı gün teslim oldu .Bu zamana kadar hiç arayıp sormadı mahkemede bile hep yalan beyaan ve polise 4-5 kez yalan ifadede bulundu .

Maddi manevi davalar açık ve sürdürülmekte.Biz konuyla ilgili avukatımla birlikte gereken herşeyi yapıyoruz.Benim tek merak ettiğim konudada belirttiğim hususlar doğrultusunda ne kadarlık tazminat hakkı alabilirim? Manevide açtık 100 bin TL üzerinden

gececi.67

Kardeşim sana yazdım gerekli açıklamayı yukarda ki mesajıma bak ayrıca arkadaşların dediği gibi manevi tazminat da alacaksın ama karşı tarafın geliri yüksek mal varlığı vs varsa manevi tazminatı yüksek verir hakim.Onun dışında manevi tazminatlarda fazla cıkmıyor.Sen 100 bin açarsın hakim 20 bin hüküm verir yani hakimin takdirinde

Kaza tarihi itibariyle aldığınız maaşı, sigortadan aldığınız ödeme tutarını ve doğum tarihinizi özelden yazarsanız, ortalama alabileceğiniz fark tazminat tutarını bildiririm. Geçmiş olsun.

İyi forumlar 4060 Yani uyap sms aboneliğinden gelen mesajda “2017/*** nolu dosyada 02/01/2018 tarihinde bilirkişi raporu dosyaya kaydedilmiştir.” Böyle bi mesaj aldım bunun tam anlamını bilen yardımcı olabilir mi?

Teşekkürler Şimdiden

Kaza tarihndeki yaşım 18 çalışmıyordum endüstri meslek lisesi elektronik bölümü öğrencisiyim.

gececi.67

kardeşim geçmiş olsun ne tür sakatlığınız var kazaya bağlı ne oldu kırık vs ne var. sakatlığınız kalıcımı birde size çarpan adama ceza verildimi ceza davası açtınız mı.

yüzde 20 ye bilir kişi nekdar tazminat hesapladı sigorta şirketi ne kadarını verdi

%39 sağ omuz ve psikiyatri .Para cezası Alldı.%20 sigorta şirketi 56 bin vermişti ,geri kalan orana itiraz etmişti.Sigorta şirketinede dava açtım bu yüzden.Şimdi bilirkişi raporu geldi ve kabul edildi.Islah ettik davayı.

piskiyatri oranın kaç piskiyatriye tazminat vermiyorlar yine itiraz ederler sadece omuzundan aldığın orana taminat öderler oda yüzde 20 sanırım

Üst Alt