Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karşıdan karşıya geçerken araba çarptı. Haklarım nelerdir?

Mcseytan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
10 kasimda karsidan karsiya gecerken araba vurdu.100 m ilerde isiklar var kaldirimda isigin yanmasini. Bekledim yaninca karsiya gecerken araba bana carpiyo teker ayagimin ustune geliyo sofor beni gormemis.sikayetci olmadim ama 2 ci gun oldum 1 ayi gecti tebligat filan gelmedi tahmini nezaman gelir.1.5 aydir ayagam alcida 1000 tl yakin hastane ve taksi v.b gider isime gidemiyom maddi yonden kaybim cok kredi karti borcumun cogu kaldi carpan bayan hicbirsekilde arayip sormadi %51 raporlu bir engelliyim is cikisi herzaman gectigimiz yer bi bilgisi olan varsa yardimci olsun bu konuda

çarpan bayanın kazada kusuru yoksa muhtemelende yoktur çünkü trafik ışıklarına 100 metre var diye yazmışsınız, trafik ışıklarının olduğu yerden gececektiniz karşıya, zaten kaza tutanagı tutulmuştur, kaza tutanagına bak kusurun tamamı sendeyse boşuna uğraşma hiç bir yerden tazminat alamazsın, ama karşı arabaya kusur verildiyse alabilirsin,

kazazede arkadaşımızın dediği gibi kaza tutanağı önemli, ama mutlaka şoföre de bir kusur isnad edilmiş olabilir. Onu teslim al öyle konuşalım bence ;-)

Trafik kazasinda tutulan tutanak

68 suc bana verilmis yalnizca tutulan tutanakta vuran kisinin ifadesiyle tutanak tutulmus okadar sahit varken mobese varken neden vuran kisi yesil isik yaniyomus hareket ederken ben gecmisim beni gormemis kirmizi isik yandigini goren 20 30 kisi var onu gectim mobese var hadi ben karayollari 68 maddesinde hakli ama tutulan tutanakta karsi tarafin ifadesi var boyle sizce bu vuran kiside hemsire...

Mcseytan

tutanak daha sonrakı hakların elde edılebılmesı ıcın onemlı
soyledıgınız gıbı mobese gounulerı taleb edılebılır hak kaybı yasamamak ıcın

Üst Alt