Sağlık raporumun süresi doldu randevu almaya çalışıyorum şöyle bir sorunla karşılaşıyorum Kartal Lütfi Kırdar E.A.Hastanesinden sağlık raporu için randevu almaya çalışıyorum 182 e devlet üzerinden sorun şu ikiside en fazla 15 gün sonraya randevu verebiliyor 182 den aldığım cevap şu 18 gün dolu randevu veremiyoruz hastanedende gidip alınmıyor ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim (anlamadığım nokta şu sistem en fazla 15 gün sonraya randevu verebilirken nasıl 18 gün dolu oluyor 3 gün fazla dolu bunlar nasıl nerden kayıt olmuş)
2.bir sorum daha var oda şu; kas erimesi hastasıyım doktorlar bu hastalığın tedavisi olmadığını hastanın devamlı kötüye gittiğini bildikleri halde neden 3 er yıllık süreli raporlar verip bizi eziyete sokuyorlar süresiz rapor almak için yapılacak bişey varmı tşkler
2.bir sorum daha var oda şu; kas erimesi hastasıyım doktorlar bu hastalığın tedavisi olmadığını hastanın devamlı kötüye gittiğini bildikleri halde neden 3 er yıllık süreli raporlar verip bizi eziyete sokuyorlar süresiz rapor almak için yapılacak bişey varmı tşkler