Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kartal Lütfi Kırdar E.A. Hastanesinden sağlık raporu için randevu alamıyorum!?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Sağlık raporumun süresi doldu randevu almaya çalışıyorum şöyle bir sorunla karşılaşıyorum Kartal Lütfi Kırdar E.A.Hastanesinden sağlık raporu için randevu almaya çalışıyorum 182 e devlet üzerinden sorun şu ikiside en fazla 15 gün sonraya randevu verebiliyor 182 den aldığım cevap şu 18 gün dolu randevu veremiyoruz hastanedende gidip alınmıyor ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim (anlamadığım nokta şu sistem en fazla 15 gün sonraya randevu verebilirken nasıl 18 gün dolu oluyor 3 gün fazla dolu bunlar nasıl nerden kayıt olmuş)

2.bir sorum daha var oda şu; kas erimesi hastasıyım doktorlar bu hastalığın tedavisi olmadığını hastanın devamlı kötüye gittiğini bildikleri halde neden 3 er yıllık süreli raporlar verip bizi eziyete sokuyorlar süresiz rapor almak için yapılacak bişey varmı tşkler

Mhrs internetten gece 12 den sonra randevu alabilirsin bu arada yas kac

dolunay3473

ben süresiz aldım raporu.başvuruda tüm haklardan yararlanmak istiyom demiştim.drlerden kaynaklanıyordur.bildikleri halde süreli vermeleri gerçekten işkence.raporu alırken bakın süreli mi değil mi.süreli ise engelınızı söyleyın ve niçin süreli verdiklerini sorun.

Ben de randevu alamıyordum. Doktora bu durum dolayısıyla email attım. Şu gün gel diye cevap yazdı.

maltepe devlet hastanesine sabah 07.00 gidin sorun ..orası daha rahat....doktorlarıda iyi....kapetin yanındaki..
eski raporunuzun orjinaline götürün...kendileri fotoğafı çekiyor...nüfus cüzdanı birde fotokopisini alın...yada gitmeden önce telefon edip sorun

Gerçekten bu forum engelliler için bir velinimet.....Her arkadaş elinden geldiği gibi başından geçen tecrübeleri anlatıyor...buda yeni rapor alacak arkadaşlar için çok büyük fayda sağlıyor.....çünkü okadar bilği kirliliği varki......işlerini yapmayan görevliler......hastaları dinlemeyen doktorlar........engelli arkadaşlar için çok zor bir durum.....

istanbul40

arkadaşım 2 sorum olacak bilgin varsa yardımcı olurmusun randevu almaya yakınım gitse olurmu birde kaç gün sürüyor raporu almak

@dolunay3473

benim rapor için randevuyu telefon açıp kardeşim almıştı.yakınınızın gitmeside olur diye düşünüyorum.rapor alma süresi yoğunluğa göre değişiyor.randevu günü tüm heyet drlerını dolaşabilmenıze önemlı.sonra 1 2 haftada veriliyor aynı günde orası belli olmuo.

ben 15 günde aldım.daha sonra aynı hastaneden tanıdık biri 1 aydan fazla sürdü alması.bunda dediğim gibi ayı gün heyeti dolasmayı bitirme ve istenen tahlil tetkik röntgen emgg ekk gibi istenilen durumlar olursa süreç dahada uzuyor. çünkü tanıdıgın tahlil sonucunun çıkması yakalsık 1 ay sürmüştü ondna geç aldı o.bende tahlil ya da başka işlemler çıkmadıgı için daha erken aldım.

not:mad:istanbul40 arkadaşın dediği gibi eski rapor ve tahlil sonuçlarınıda götürün muayene sırasında dr e verin inanın çok faydası oluyo ben öyle yapmıstım.

Başvuru sırasına fotoğrafınız çekiliyor kendiniz olmassanız olmaz...rahatsızlığınıza göre ekstra tahlil röntgen mr .bt gibi tahlillerde uzun sürebilir..fazla sorun yoksa 1 günde tamamlayabilirsiniz..yaklaşık 15 günde sonucu veriyorlar....

hastaneye başvurduğunuzda tahlil ve tetkikleriniz varsa hepsini götürün .muayene olacağınız branştaki doktorlara gösterirsiniz...işleriniz daha çabuk biter...ama raporu hazırlama süreleri 15 gün sürüyor...

istanbul40

kardeş o öyle değil.randevu alırken öyle yapılmıyor.senın dediğin randevu alıp randevu günü rapor çıkartmaya gettıgında muayene öncesi yapılıyor resım cekıyorlar belgeye yapıstrıoyolar o belge ile belgede yazılan bölüm drlerıne muayene oluyosun.

o yüzden randevu almak için hastanın getmesıne gerek yok.misal kardeşim benım adıma telefon açıp aldı heç kımse hastaneye randevu için getmedi

raporun er yada geç cıkması evet isenen tahlillere göre değişiyo öyleki sırf bırakın muayene olmayı istenen tahlil için bile ileri tarıhlere gün verilebiliyor.o yüzden eskı rapor ve tahlıllerın muayeneye gederken götürülmesınde fayda var

Kardeşim her hastanede uygulama değişik..
Bir hastanede 182 ile randevu alıyorsunuz..
Diger hasteneden direk başvuruyu şahsın kendisi yapması gerekiyor...
Bir hastane fotoğrafını kendi çekiyor....en mantıklısıda odur...
Diğer bir hastane 3 adet fotoğraf istiyor.nüfus cüzdan fotokopisi istiyor...

Merhaba herkese konuyla alakalı değil ama bilgisi olan bı cevap yazabilirim.Biz 2 yıllık bakım raporu çıkarttık ama ağır özürlü yazmadığı dan maaş alamayacağını.sorum bu 2 yılı beklemek zorunda mıyım yoksa Haziran'da tekrar başvuru yapabilirsiniz not(itiraz etmedik kızımın okulu aksamaması için itiraz olarak sormuyorum) CEVAPLARİNİZİ BEKLİYORUM.SAGLİKLİ MUTLU HUZURLU KALİN

istanbul40

Sizi dinleyip Maltepe Devlet Hastanesine randevu alıp gittim hayatımda aldığım en kolay rapor oldu tavsiyeniz için teşekkürler

dolunay3473

kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...tecrübelerden faydalanmak herzaman güzeldir.... Bu siteninde güzelliği orada....

rapor çıktıktan sonra imza işi uzun sürüyor...doktorlar olmuyor izinli oluyorlar....onun için teslim süresi 15 günü buluyor...

istanbulda en rahat alabileceğiniz yer diyebilirim..tabi rapor tetkik ve sonuçlarınızı yanınızda getirdiğiniz takdirde.. ugraşmıyorsunuz.. doktorlarıda çok iyi diyebilirim...

HASTALIKLARINIZI YÜZDE KAÇ ALDIĞINIZI SÜRELİMİ SÜREKLİ ALDIĞINIZ ORANLARI BURADA YAZARSANIZ DİGER ARKADAŞLARA BİR FAYDAŞI OLUR..

Merhabalar ben de bu hastaneye sağlık raporu için başvurdum (Moyamoya ve tansiyon hastalığı şikayetleri ile)
05.10.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
31.07.2018 Hastaneden rapor bekleniyor
bugün 27.03.2019 itibari ile hala rapor bekleniyor ekranında sizce daha beklememeliyim yada hastane ile iletişime mi geçmeliyim.

zTzDU1.jpg

Bu hastaneden rapor alan varmı süreç nasıl. Ben randevu alamadım randevu hangi gün saat kaçta açılıyor bile varmı.

Üst Alt