Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kartpostal ve pul koleksiyoncusu arkadaşlar

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,
Bu başlıkta sizlere uzun zamandır meşgul olduğum kartpostal koleksiyonu için çok yararlı olan bir sitenin tanıtımını yapmak istiyorum. Bahsettiğim sitenin adı: Postcards connecting the world Dünya'nın her yerinden binlerce üyenin kartpostal değişimi yaptığı bir site. Siz kart attıkça onlar da size kart gönderiyor. Sitenin kullanımı ile ilgili sorularınız olursa bu başlıkta cevaplandırmaya çalışırım. Benim gibi kartpostal ve pul koleksiyoncusu arkadaşların olabileceğini düşünerek bu siteden haberdar olmalarını istedim. Koleksiyonumu görmek isterseniz: bodrumlu gallery: Received postcards (Page 1) - Postcrossing
Selamlar ;)

çok hoş ve eğlenceli bir uğraş. farklı ülkelerden farklı insanlarla tanışmak, iletişime geçmek, postacının getireceği kartpostalı/zarfı beklemek heyecan verici olmalı.
ama orijinal kartpostal bulmak zor sanırım. bir de kartpostallara neler yazıyorsunuz? size gelen kartpostal yazılarından örnekler verebilir misiniz?

Üst Alt