Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas erimesi ve güçsüzlüğü için bitkisel karışım..?

yaren gezgin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar. Elime bir kitap geçti. TANRI'NIN ECZANESİNDE SAĞLIK"başlıklı. Ve bu kitapta KAS ERİMESİ VE GÜÇSÜZLÜĞÜ için bir kür verilmiş. bunu szlerle paylaşmak istedim.
kür için ÇOBANTANTASI otunu bir şişeye kıyarak doğrayın ve içine 40 derece damıtılmış konyak ilave ederek 10 gün sıcakta veya güneş altında bekletin. rahatsız bölgelere günde üç kez masaj yapın.ayrıca günde üç fincan bu otla çay hazırlayıp gün içine yayarak için diyor. ot taze olmalıymış.ayrıca bu çay yerine ASLANPENÇESİ de olabilirmiş. kullanan kimseyi bilmiyorum. ben denemeye karar verdim. inş birilerinin de çaresi olur.sağlıklar diliyorum.

bu tip şeylere inanmayın.kas erimesinin şuan için bilinen tedavisi yok.

bilmediginiz otları alıp denemeyiniz hazır satılan bitki çaylarını ve bitki destek ekstraksı varsa onu alıp kullanın..

1 yıl boyunca karışık aslan pençesi ve çoban çantası içtim günde 3 kez aksatmadan ,ne bir faydası nede zararı oldu yani bedavaya içmiş oldum.

Bu bilgiye ben de internet üzerinden ulaşmıştım. Tarif edildiği şekilde hem çayını hem de tentürünü dışarıdan uyguladım,çobançantası bitkisiyle. Tedavi edici bir sonuç beklemiyoruz, tazen destekleyici olabileceği umuduyla uygulamıştım. Malesef olumlu bir sonuç alamadım.

tanımadıgınız insanlar hakkında yorum yazıyorsunuz.

Fazla Harry Potter falan okumadım. sadece benim gibi olan arkadaşlara belki bir yararı olur düşüncesiyle paylaşmak istedim. lütfen haddimizi bilelim saygısızlığa hiç gerek yok.

arkadaşdan allah razı olsun belki bi faydam olur die paylaşımda bulunmuş anlayış gösterin lütfen bu arkadaşımızın yüregi güzel allah razı olsun demekki düşünmüş belki bi faydam dokunur die paylaşmış sagolsun inşallah rabbim sizin gönlünüze göre şifa verir..yaren gezgin

alternatif tıp diye bir şey var bilmiyorsanız araştırın. yorum yazmak için yazı yazılmaz. bu bitkilerden 1000 ler ce yıl önce faydalanılmış.Amerikada ve Avrupa Uzak doguda şifa kaynagı ama şunu unutmamak gerekir paketli satılan bitki çaylar ve formilize edilmiş ekstrelerden alıp kullanmak daha iyi olur...

Kas Erimesi için
Coenzim Q-10
Aslan Pençesi Kapsülü
Tirubulus Terrestris Kapsülü
Zerdeçal Kapsülü
Isırgan Kapsülü
Propolis Kapsülü
Çörekotu Kapsülü
Zencefil Kapsülü
Gotu Kola Kapsülü
Ökse Otu Kapsülü

Güçsüzlük İçin
Kırmızı Gingseng Ekstraksı

@yaren gezgin zaten size yazmadım.

çoban çantası ismi bana komik geldi espride mi yapmayalım?:) şifalar dilerim işe yararsa kullanırız tabi.

İçinde alkol olan şeyden şifa gelmez...

uzun zamandır girip yazamadım arkadaşlar.bizimkiler bana balık yağı hapı almış.bende kas erimesi hastasıyım.sabah aç karnına günde bir tane içiyorum ve süper şekilde cevik tutuyor beni.bunu duymuştum bir kaç kişiden ama fazla ilgi göstermemiiştim.hastalıkla ilgili bir durumu yok.ama bir iki hafta sonra kendinizdeki o cevikliği hissetmeye başlıyorsunuz.bence deneyin arkadaşlar.ben devam ediyorum.ne halsizlik var nede güçsüzlük.

hacerto bu balık yağı hapı hakkın daha detaylı bilgi verirmisin nerden alıyon ve kaç para ve nasıl kullanıyorsun lütfen cevap ver

sa arkadaşlar. bende bu hastalık yok ama sizin neler çektitiğinizi en az sizin kadar biliyorum.çünkü benim iki ablamda var miyopati ,sizin durumunuzu bilmiyorum ama ablalarımın durumu çok kötü ALLAH hepinize hayırlı şifalar versin bitkiler üzerine biraz araştırmalarım var. biliyorum şu anda bu hastalığın bilinen bir tedavisi yok ama araştırmak istiyor bana yardımcı olurmusunuz sizin yürüyen ayağınız tutan eliniz olmak isterim şunuda bilin ben herry botter değilim

mrdmrd;

Neye göre karar veriyorsunuz ilahlıkmı taslıyorsunuz yoksa? Allah bile içkide fayda olduğunu buyurmuş sen nerden bileceksin?

arkadaşlar, aranızda prof. hocaların ilaç takviyesini kullanan ve faydasını gören varmıdır ?

hacerto;

hocam ne zamandır kullanıyorsunuz? bende içinde hem balık yağı hem de coenzim q 10 olan besin takviyelerinden kullanmak istiyorum...ancak küçükken balık yağı kullanmıştım ve bende kilo artışı olmuştu...sizde böyle birşey sözkonusu mu?

Üst Alt