Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas erimesinde yeni umut "aslanpençesi"

hacerto

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Dr. Ömer Coşkun, kas erimesine en etkili desteğin 'aslanpençesi' olduğunu söyledi.
Kasları zayıf düşüren ve eriten birçok hastalık bulunduğuna dikkat çeken Dr. Coşkun, bunların büyük çoğunluğunun genetik sebeplerden kaynaklandığını söyledi. Dr. Coşkun, yaptığı araştırmalar sonucu aslanpençesi bitkisinin kas erimesine iyi geldiğini tespit ettiğini belirterek, "Çabuk yorgun düşüyorsanız, merdiven çıkmakta zorlanıyorsanız, sizde de kas erimesi olabilir. Yıllardır bana başvuran kas erimesi hastalarıma aslanpençesi çayını önerdim ve bir çok hastan bu tedaviden olumlu neticeler aldı. Altı ay düzenli şekilde aslanpençesi bitkisi alındığında, önce hastalık duruyor ve sonra kaslar gücünü yeniden kazanıyor" dedi.

Aslanpençesi bitkisinin çay şeklinde kullanılabildiği gibi kurutulup toz haline getirilerek günde iki gram çorbaya konulmak suretiyle de alındığını kaydeden Coşkun, 'Bir bardak sıcak suya iki gram aslanpençesi bitkisi konuyor. Yaklaşık 5 dakika demlemek yetiyor. İçine başka bir şey konulmaması gerekiyor' diye konuştu.

Aslanpençesinin kaslara gelen kan akımını arttırarak, kasların ihtiyacı olan önemli maddelerin sağlanmasına yardımcı olduğunu vurgulayan Coşkun, kas erimesinden dolayı yürüyemez hale gelen hastalarda bile aslanpençesinin önemli bir umut olduğunu belirtti.

Bunu deneyipte faydasını gören veya görmeyen arkadaşlarımız varsa bize burda yazarlarmı?Birde deneyen yoksa bile denemekte fayda vardır.6 ay boyunca deneyelim bakalım.belki faydasını görürüz...

Sabah

bence bu ömer coşkunu fazla dikkate almayın derim.yinede karar sizin...

dr. ömer coşkun bitki destek işinde uzun zamandır var hemde ilklerden denilebilir. iyi para kazanıyor...

para kazanması bizi ilgilendirmez ama cidden böyle bir şey varsa olmayan servetim onun olsun.bi deneyelim arkadaşlar.vardır bundada bir hayır.olmaz 6 ay sonra tekrardan burda bu kişiye bu olmadı yenisi ile gel deriz.

ASLANPENÇESİNİ düzenli olarak hiç aksatmadan tm 1 yıl kullandım hiç bir faydasını görmedim.

one minute eyvallah saolasın.zaten bu haberi buraya koyma amacımızda bu idi.

modern tıp tedavi edemiyorsa Alternatif tıp ta çarelerine bakmalı ..

arkadaşlar zaten tedaviler de bu tarz ot bitkiden yapılıyor.denemekte yarar var

Modern tıp olmadan zaten Alternatif tıp vardı

Aslanpençesi ni ben de 6 ay kadar kullandım, hiçbir değişiklik görmedim.

Milyon dolarlık araştırmaların, profesörlerin, uzmanların, bilim adamlarının çare bulamadığı bir duruma dağlarda yetişen yabani bir otun çare olduğunu düşünürseniz, buyurun kullanın.

Ama adı geçen zatın tıbbi geçmişini incelemenizi öneririm. 2012 Şifa uzmanı Doktor Ömer Coşkun un Gerçek Yüzü

Bildiğim kadarıyla serbest doktorluk yapması da yasak.

ben bu konuda sizin gibi düşünmüyorum dk kavramını ibrahim saraçoğlundan öğrendik kaç dk olacak? ve aç olacaksın ve
dayanabileceğin kadar sıcak olacak içine işleyecek bunuda dinimizden,bir tavuğun üzerinde veya içinde necaset varsa bunu sıcak suya daldırırsan bütün tavuk necis yani pis kabul edilir dr.larımızın araştırmasına göre bir çok yiyecekte dışkı bakterisi olduğunu ve bunun neden kaynaklandığını öğrenmiş olursunuz benim hastalığımda hem sinir hem kas ben ceviz yaprağındanda fayda göreceğimi umuyorum ama kaç dk olacak bunu deneme yanılma yöntemi ile bulabiliriz kaç gün yapılacak? acı olacaktır ama ilaç acıdır meyvesi tatlıdır. varmısınız? çiğ yedim fazla yemedim fayda daha görmedim kurutuyorum daha. ceviz ağacı diktik daha meyvesi yok ama ağacı soup soğana çevirdim zavallımı:)) sonra sıra komşununkinde:)) ibrahim saraçoğlunun telefonunu arayıp soranınız varmı telefonla sorabilirsiniz fakat düşürebilirseniz öğrenen insanlar neden bilgiyi paylaşmıyor bilgi paylaşıldıkça çoğalır. hocanın bilgisi her şeye yetmiyor yaptıklarının kimlere nasıl fayda sağlayacağını tam bilmiyor bunuda ona bizler öğreticeğiz.

Tıbba güvenin, olmadık bitkileri ilaç diye satanlara güvenmeyin, hepsi para tuzagı.

Alternatif fizik yoktur, alternatif cografya yoktur, alternatif tıp da yoktur.

Bilimde alternatif olarak varolan tekşey alternatif akımdır.

zardozan hangimiz önce hangimiz sonra yazdık sitenin pc si şaştı drda olsa ilaç yoksa ne yapsın kimyasal ilaçları kim kendi üstünde denetmek kobay faresi olmak ister.farelerle insan bir değil / bitki veye başka biirşey önce bulursun sonra kimyasalını bulur fabrikasyon yaparsın

ömer coşkun ahmet maranki bunlar hepsi aynı... sakın inanmayın sakın kanmayın. umut tacirliği yapıyor çaresiz insanların boşu boşuna hayallerini kırıyorlar.
ben de ileri derece kas hastasıyım yürüme yetim i kaybettim sandalyedeyim şu an % 96 sakatım yaklaşık 15 sene oldu çok gördüm bunlardan, çok tuz alıp koştum ama artık akıllandım inanmıyorum.

Ömer yada Başka biri, "Alternatif fizik yoktur, alternatif cografya yoktur, alternatif tıp da yoktur " gibi geyik ve boş cümleleri bırakın artık. İlaç dedikleriniz 70 yıllık bir maziye sahip ve hiç bir işe de yaramaz. Basitçe ; Şeker veya Tansiyon hastaları yıllarca ilaçlarını kullanırlar. 2 gün kullanmasınlar bakalım ne olacak ? yine tepe takla olacaklar... Demek ki iyi etmiyorlarmış...
Peki Binlerce Yıldır insanoğlu nasıl tedavi etti kendini ? Tabiiki bitkilerle... Bitkileri hiçe sayan tezleri ve onları savunan kişileri Akıllı insan 2 dk. düşünmeye gerek duymadan adam yerine koymaz... Şifa doğadadır.

Ben Kullandım 7 Ay.Fakat Bi Faydasını Görmedim.Sarılık Yapıyodu Son Zamanlar Öğrendim ki Karaciğerimi Bozmuş.

Üst Alt