Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas güçlendirici cihaz tavsiye edebilir misiniz?

canacan

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Selamlar
Ameliyat sonrası sağ bacağımda incelme ve kaslarda güçsüzlük oluştu. Özellikle bacak kaslarımı geremiyorum, çok yumuşak. Bu sorunuma iyi gelecek teknolojik cihaz önerebilir misiniz?

bendede vardı kolumda fizik tedavi gördüm faydasını gördüm orda kullanılan kasları güçlendiren elektirik veren cıazın faydası çok MH 6100 benim kullandıgım halada var bende tafsiye ederim dahada gelişmişleride çıktı.

ersank

Evde kullanabiliyormuyuz bu söylediğiniz cihazı? bir problem çıkarmasın

Alırken dikkat etmelisin. Tens cihazı satıyorlar genelde , tens cihazı ağrı giderici , onların piyasa fiyatı ucuz olmasına rağmen medikalcilerde pahalı olabiliyor. Kas guclendiren nmes cihazı diye geçiyor. Hem nmes hem tensi içinde barındıran da var CefarCompex Cefar Rehab x2 - Elsa bu sitedeki urune bakabilirsinz . Kasınızı hangisi çalıştırır bilemem bu cihaz iyi gucu kuvveti yetiyor ama fiyatı fazla . Beurer markasınında var 200 tl civarı oda sğmdi arttı mı bilmem

evet evde kullsndım bir müddet zaten cihaz telefon boyutunda pille çalışıyo bi sıkıntı olmaz.zaten fizik tedavi uzmanımda evde kullanmamı istedi.4 sene kullandım ögle diyeyim ben size faydasnı cok gördüm.bide havuzda yada denizde yuzmenizi öneririm.

cihazdan ziyade, doğal hareketler daha faydalı olur... geçmiş olsun..

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun bende compex marka elektrik stimilasyonu cihazını kullanıyorum bendede polinöropati den kaynaklanan kas güçsüzlüğü var fizyoterapistimin önerisiyle evde de hergun kullanıyorum ama günlük egzersizlerimi ve düzenli yürüyüş de yapıyorum eskiye göre kaslarım güçlendi inşallah daha iyi olacak cihazdan almak istiyorsanız fizyoterapistinizle görüşün cihazı hangi kaslara bağlanacagı konusunda size yardımcı olacaktır

Üst Alt