adı geçen hapı diyorum çünkü adını bile anmak istemiyorum,tam iki yıl değişik dozlarda kullandım ki günde 24 taneye kadar çıktığımda oldu sabah akşam öğle 4 e kadar indiğimde oldu,en başından söyleyim;bu hapı doktara danışmadan öyle kafanıza göre bırakamazsınız,doz arttırımı da,doz azaltımıda yavaş yavaş olur ve doktor kontrolünde olmak zorundadır,bağışıklık sisteminizi zayıflatır ve enfesiyonlara karşı korunmasız olursunuz ki,ben evde otururken basit bir grip oldum,zetürreye (Pnömöni) çevirdi,kemik erimesi başlattı ki,o hapla suda eriyen d vitamini takviyesi vermelerine rağmen,zona diye bir deri hastalığı geçirdim,afedersiniz malum ilaç sayesinde hemoroid oldum,sıfır tuz ilkesine uymadığım zamanlar başta yüzüm olmak üzere vucüdumun her yerinde şişlikler oluşuyordu,vucudumdaki kılları döktü,çok aşırı yemek yeme isteği yapıyordu ki insandaki doyma hissini bile engelliyordu yani bu kadar yan etkileri olan bir ilaç..en azından bana çok yan etki yaptı ama doktorumun demesi bu malum ilacı kullanmak zorundaydım,şükür ki bir yıldır yurtdışından sağlık bakanlığı aracılığıyla getirdiğim ve şu anda dünyanın en pahalı ilacı olMA özelliğini taşıyan (SOLİRİS) serum sayesinde malum ilaçı bıraktım ve sanki yeniden doğdum en basitinden malum ilacı bıraktıktan sonra hemoroid sorunum kalmadı..uzun lafın kısası çok berbat bir hapdır ALLAh kullananlara kolaylık versin...bu arada ben kan hastasıyım.