Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastaları kondisyon bisikleti kullanabilir mi?

Konular
25
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar kas hastası olupta kondisyon bisikleti kullanan arkadaşlar varmı?portatif kondisyon bisikleti kullanmamızın bir zararı olabilirmi yada faydası.Arkadaşlar bazılarımız için mevsimin yaz yada kış olması pek birşey değiştirmiyor bulunmuş olduğumuz koşullardan dolayı.Son günlerde hareketlerimde hissedilir derecede kısıtlamalar oldu bunu bahardan kaynaklı olabileceğini düşünmüştüm ama her geçen gün biraz daha fazlalaşıyor .evin içinde wolkır yardımıile yürümeye çalışıyorum ancak çok zorlanıyorum.Hani olurya biraz daha ayakta kalabilme çabası göstermek için mücadele ediyoruz.Bunuda ancak evde kendi imkanlarımızla halletmeye çalışıyoruz.Onedenle tekrar soruyorum evde oturduğumuz yerde kodisyon bisikleti kullanmamızda ,pedal çevirmrmizin zararı yada faydası olurmu.

Doktorunuzun veya fizyoterapistinizin önerisi doğrultusunda kondisyon bisikleti aletini kullandığınız takdirde bir sakıncası olmayacaktır.

ben kas hastasıyım kondisyon bisikletini 10 aydır kullanıyorum ilk bindigimde 30 dan fazla süremiyordum sonra 35 -40-50 vs derken suan 200 yanı 5 dakika sürebiliyorum. hic durmadan . bana cok iyi geldi ama ben doktora sordum eksersizlerim vardı önce yapıyordum sonra eksersizleri fazlalaştırdılar ve bende yapmadım zoruma gitti yapamadim:(( sonra kondisyon bisikleti dedik doktorda olur dedi günlük kullanıyorum ama cok iyi oluyor gercekten tavsıye ederim ama yınede doktorunuza danışmakta fayda var...

Üst Alt