Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas Hastaları, MS Hastalığı için WhatsApp grubu

Ümito

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
6
Katılım olmadığından grup kurulmamıştır.

Arkadaşlar Öncelikle , şöyle anlatayım kas hastası olanlar polinorapatisi Olanlar Ms Hastalığı Olanlar İçin ; Topluluk Oluşturuyoruz Böylece Daha Fazla Sesimizin Duyulması İçin İmkanımız olmuş olacak
Grubumuz Watsapp Grubu , neler olacak grubumuz da 7/24 İletişim olacak , Hastalığınız la alakalı Sorularınıza Hızlı şekilde sadece elinizde ki telefonla giriş yaparak Ögrenebileceksiniz en son çalışmaları , Tedavi Yöntemlerini Nörolog Uzmanlarıyla Yapılacak Röportajlarla Öğrenmis Olacaksınız bizim hizmet ekibimiz uluslararası çalışmaları sizler için takip edecek , siz oturduğunuz yerden merak ettiklerinizi sorabileceksiniz

Grubumuza girmek isteyen Arkadaşlarımız ozelden numaraları nı Paylaşabilirsiniz

Merhabalar .. bende dün kas hastalığı olduğumu öğrendim Disferlinopati olduğumu söylediler .. Grubunuza bende dahil olmak istiyorum ..

Yeni siteye üye olduğum için çok fazla anliyamadim ve cevap veremiyorum buraya yazsam numaramı sorun teşkil eder mi ?

Fazla katılmak isteyen olmadığı için grup kurulmamışdır numaranızı paylaşmayın Grup Kurulmamıştır

Üst Alt