Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastaları: Q enzim ilacını nerden ve kaça alıp ne dozda kullanıyorsunuz?

boodi

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
Q enzim ilacını nerden ve kaça alıp ne dozda kullanıyorsunuz

q10 vE cREATİNE

BEN ANKARADA YAŞIYORUM BU İLAÇLARI NASİL TEMİN EDEBİLİRİM VE DEVLET KARŞILIYOR MU BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR BİZİ AÇİKK BİR ŞEKİLDE BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM

Ben de Carnitien kullanıyorum.Kutusu 17 ytl burada.

İçinde 10 tablet oluyor.Günde 2 tabletini kullanıyorum.Parasını kendim ödüyorum.

Ben 4aydır kullanmıyorum ama Ankara da Ankamall in içinde GNC ürünleri satan biyerden alıyodum. Q10 a 75tl fiyatı vardı 100mg lık 30tane var içinde, creatine yede 70tl fiyatı vardı 500gr bunları gnc %20 indirimli kartları vardı onlarla alıyordum.Q10 da ayda iki kutu bitiriyodum.inş yardımcı olmuşumdur...Allah acil şifalar versin........

işe yaradığını düşünüyormusunuz peki doktorumuz bize tedavi edici özelliği yok ama zararı da yok isterseniz kullanın dedi

Kendi adıma konuşuyorum ben kullanırken ne iyi geldiğini nede kötü geldiğini gördüm bi faydasını görmediğim için daha fazla para vermek istemediğim için bıraktım bana iyi gelmeyen belki başkasına iyi gelir ama ben bu ilacın bi fayda verebileceğini sanmıyorum....boş umut sadece....

benim kulandıgım ilacı coQ-10 COENZYME Q10 30 mg lı bir ilac şişeiçerisinde 30 adeti 27 tl birde 60 adeti olan var 54 tl bu ilacı sigorta karşılamıyor bu ilacı kulanı yorum 1 yıl dır sadece vücuduma direnc veriyor kuvet veriyor kap için faydalıymış bizat doktara sordurtum.evimize kas hastalıgı ile anket yapmaya gelen görevli kişiler sordular kulanılmasında sakınca olmadıgını söylemiş.allah şifalar eylesin.

evimize aile doktoru geldi fordoldurmak için ve biz hastalıgımızı söyledik ve vitamin destegi olarakda bu coenzym ilacını kulandıgımızı söyledim ve eczaneye sordu ve eczanedekiler listede yak karşılamıyor demişle.doktorda tabiki ilacı bize receteye yazamadı.buna dayanarak karşilamıyor demiştim bilgilen dirdiginiz için teşekürler kardeşim.

KUTLU cvp veriyor

Kardeşim Bu ilaçları benim bildiğim kadarıyla devlet karşılamıyor.. Solgar ürünleri satan eczanerlerden yada Migros gibi alışverişler merkezlerinde olan GNC magazalaırndan temin edebilirsin Fiyatlarını mg sine göre değişiyor ben 50 mg alıyorum günde toplam 3-4 tane kullıyorum ayda 2 tane 50 lik alıoyrum tek alırsam 75 Tl 2 tane alırsam 100 Tl ye temin ediyoruım

Slm.Evet bu ilaçlar ödeniyor boşa para vermeyin.Türk Eczacılar Birliği eve teslim ediyor.Biz alıyoruz.Hastalık isminin Mypati yazılması önemli.Hocalar firmalara yönlendirir.GNC ye biz de gittik.Bu ilaçlara rapor verildiğini kimse söylemedi.Fakat sonra yolu öğrendik.Şu anda ücretsiz alıyoruz.Firmalarla hocalar yakinen tanışıyorlar.Saygılar...

ahmet51;

Biraz daha ayrıntılı anlatır mısın?Tam olarak ne yapmamız gerkiyor üretsiz temin etmek için?

merhaba

ahmet_51 arkadaşım şu konuyu biraz daha acık anlata bilirmisin ne gibi işlemler yaplaıyız biraz acık bir şekilde anlatırsan sevinirim bize biraz yardımcı olmanı istiyoruz

çok uğraştım sonunda türk eczacılar birliğinden katkı payı ödeyerek alabiliyorum mebursa@ hot. yazarsan anlatırım

coenzyme

Selam,

SMA tip2 hastasıyım ve doktor coenzyme kullanmamı tavsiye etti. Fakat bunu sürekli kullanacağımız için ücreti cok pahalı geliyor. Sonra internette araştırdım eczacılar birliğine başvurmak gerekiyormuş. Onlarda epikriz ve literatür gibi raporlar istediler. Doktorlardan istedim ama bu belgelerin cok zaman alacağı için yazmaya niyetleri yok gibi. Oyalayıp duruyorlar beni ...

Bunun başka bir kolay yolunu bilen yada başka tavsiyesi olanlar var mı ?

teşekkürler

bu ilaç ne işe yarıyor bende kas hastasıyım denemek istiyorum bilgi verirmisiniz arkadaşlar?

bu ilaçlar devlet tarafından ÖDENİYOR.
TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ
linkdeki sayfanın altında liste var.O listedeki bütün ilaçlar tamamı ücretsiz ödeniyor.
Doktorların firmalara yönlendirmeleri duygusal ($) sebeplerden.Oyuna gelmeyin. Yıllardır aynı konuda arkadaşları uyarıyorum.Ama hala ücretli alan hastaların olduğunu duymak insanı üzüyor.Saygılar...

johnwjr;

selam malatya dan mustafa 0505 485 09 19 ararsanız bu ilaçların ödenmesi konusunda yardımcı olabilirim inşallah.

Üst Alt