Benim gibi Kas hastaları veya başka engeli bulunan gençler Türkiye gibi bir yerde okuyamıyor 4+4+4 de sanki bir şey yapmış gibi açıklamalar yapıyorlar ama bizleri yok sayıyorlar sanki bu devletin vatandaşı değil gibi bu nasıl bir eğitim anlayışı bunu kimse algıyamıyor mu başbakanlıktan burs alırken,iyi bir puanla anadolu lisesine girmişken insanlıktan nasibini almamış öğretmenler ve bir takım insancıklar yüzünden okuyamıyorsun umarım bizleride hatırlar sayın milli eğitim bakanı ve başbakan ne yapmamızı istiyorlar elimize silah alıpta hakkımızı zorla almamızı mı?
bizim isteğimiz kas hastalıkları veya engelliler okulu açılması değildir her öğrenci diğer sağlıklı öğrencilerle birlikte olması ve aynı eğitimi alması gerekir bunu sağlamakk ise milli eğitim bakanına ve bizzat başbakana düşüyor ve bu konuya el atması gerekiyor ama türkiyede maalesef zor çünkü farkındalık yok
bizim isteğimiz kas hastalıkları veya engelliler okulu açılması değildir her öğrenci diğer sağlıklı öğrencilerle birlikte olması ve aynı eğitimi alması gerekir bunu sağlamakk ise milli eğitim bakanına ve bizzat başbakana düşüyor ve bu konuya el atması gerekiyor ama türkiyede maalesef zor çünkü farkındalık yok