Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kas hastalarını derdeğimize (KAS-KADER) üye olmaya davet ediyorum

minimini

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhabalar sayın kaderdaşlar.

Ben Ersin ULUS

KAS HASTALARINI KORUYUCU AİLELER DERNEĞİ başkan yardımcısıyım. türkiyede bir veri tabanı oluşturmak ve çeşitli tedavi çalışmalarına dahil edebilmek adına bütün kas hastalarını yada ailelerini derneğimize üye olamaya davet ediyorum.

iletişim: kaskaderdernegi@gmail.com

facebook/kaskaderdernegi

0535 866 90 31 şahis cep numaramdır.

lütfen birlik ve beraberlik adına kamuoyu oluşturabilmek için derneğimizle irtibata geçin. bizlerin ne şekilde hayat idame ettirdiklerini ve farkındalıklarımızın olduğunu gösterebilmek için bir ve birlik olmalıyız.

saygılarımla

çeşitli tedavi amaçlı bir derneğe üye olmak mı :D hadi yardım amaçlıyı anlarım da tedavi amaçlı biraz garip bizim dernekler gezelim yiyelim içelim kısmından tedavi kısmına geçemiyor ne çıkarsa avrupadan,amerikandan çıkıyor bizim derneklerin başkanını da ya fotoğrafları yada eşleri ifşa ediyor tedavi amaçlı çalışan derneğimiz yok siz olursanız da helal olsun deriz

Son düzenleme:
Bilindiği üzere dünyada ve ülkemizde kas hastalığının bazı çeşitleri üzerinde tedavi deneme çalışmaları var. Dernek olarak amacımız bütün Kas Hastası kaderdaşlarımızın tedavi edilmesidir. Şuan tıpın cevap verebilidiği kadar bir tedavi söz konusudur. Biz avrupa ve amerikayı beklemeden ülkemizdede bu yönde tedavi deneme çalışmaları olan hocalarımıza destek ve yeni çalışmaların başlaması hususnda girişimlerimiz söz konusudur. Tabi derneklerin sosyal alanlardada faaliyet göstermesi gerekmektedir dernek üyelerinin morel ve motivasyon yönünden pozitife edebilmek adına.Biz dernek olarak hem tedavi deneme çalışmalarında hemde sosyal sorumluluklar adına gerekli çalışmaları yapmak için çaba göstermeye çalışıyoruz. Saygılarımızla.

Üst Alt